Chciałbym przedstawić Wam moje BMW 520i w które włożyłem wiele serca, czasu a co za tym idzie pieniędzy Jest to skarbonka bez dna a biorąc pod uwagę fakt iż chce tam zeswapować m52b28 u kolegi LUKa koszty jeszcze chwilę będą rozły. Jedyny pozytywny aspekt który za tym idzie to fakt że przyjemność z jazdy będzie wzrastała wraz z tymi właśnie kosztami. Wcześniej byłem posiadaczem E36 coupe 2.8 ale po zeszłorocznym wypadku został jedynie silnik i wnętrze stąd pomysł na zakup E34 które zawsze mnie pociągało. Może to przykład małej degradacji (E36 > E34) ale jestem bardzo zadowolony z poczciwej 5 i nie zaieniłbym z powrotem na 3, no chyba że na E30 cabrio, stąd też chciałbym poinformować, że E34 moge sprzedać jeżeli komuś się rzeczywiście spodoba lub gdy ktoś na taką poluje.
Teraz krótki opis autka:
Rok prod.: 1991
Silnik: m50b20 bez vanosa
Kolor: DiamantSchwarz Mettalic
Wnętrze: czarna skóra
Wyposażenie: el. szyby, lusterka i szyberdach, podgrzewane siedzenia
Dodatki i zmiany: czerwone wskazówki + ramki na zegary, czarna podsufitka, felgi 18" ala M6 (ale te ładne, a nie najgorsze podróbki), sportowe zawieszenie, lampy BH
Fotki w towarzystwie najlepszych koleżanek (przepraszam że tylko takie ale nie mam innych jeszcze bo nigdy nie moge się zebrać do zrobienia lepszych)
Ostatnio zmieniony przez lysy174 2009-04-11, 08:57, w caoci zmieniany 1 raz
Chłopie o czym ty piszesz. Chyba że myslisz o silniku.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30