Witam
Jestem tutaj nowa i postanowiłam się pochwalić swoją 3tygodniową ślicznotką
Znalazłam ją pewnego zimowego dnia na Allegro, od razu mi wpadła w oczko i powiedziałam sobie, że muszę ją mieć 12 marca br pojechaliśmy z moim narzeczonym i znajomymi do Iwanowic k. Krakowa, konkretniej były to Grzegorzowice Małe (może była już tutaj jako pojazd jednego z userów )
Tak wyglądała w dniu zakupu, dzisiaj już nie ma tej brzydkiej naklejki na przedniej szybie, nie ma w ogóle ciemnych szybek. Został tylko tłumik do wymienienia chce z niej zrobić serię
Niedługo wkleję więcej fotek
_________________ BMW E30 324TD 1988 - BeInka <- Sprzedana
BMW E34 530i V8 1992 - BeInka2
Ostatnio zmieniony przez High-Tech 2009-04-02, 07:52, w caoci zmieniany 1 raz
kołpaki dawno ściągnięte a brewki mi się podobają i się tak zastanawiam czy je ściągać czy nie ;)Bliżej ziemi już jest nie ma fabrycznych sprężyn tylko jakieś obniżane i tak zostanie. Felgi hmm... marzą mi się borbetki typu a 9 calowe... albo troszke mniejsze (7-8cali) w rozmiarze 16
Dzisiaj zamówiłam szkiełka do przednich świateł, bo jedno szkło mam pęknięte jedno szkło i trzeba to wymienić do 5 maja kupiłam też u kolegi z klubu tylne światełka bo też mam strasznie klosze popękane. Zostało mi do kupienia/zwinięcia ze szrotu szkiełko przedniego migacza póki co jedno wymieniłam na pomarańczowe... drugie to dalej jakaś podróba z plexi
[ Dodano: 2009-04-06, 08:07 ]
W sobotę wymieniłam łączniki stabilizatorów z przodu i zamówiłam jedno przednie łożysko (koszt ok 264zł)
[ Dodano: 2009-04-07, 14:34 ]
a wczoraj dostałam do łapek nowiutkie łożysko SKF na przód i dzisiaj je sobie wymienię dostałam pocztowe awizo na kolejną paczkę i się zastanawiam czy to tylne światła czy przednie szkiełka
[ Dodano: 2009-04-07, 20:13 ]
Umysiana z wymienionym łożyskiem w prawym przednim kole bez brewek, bez kołpaków i bez przyciemnianych szyb Za chwilkę będzie miała wymienione tylne światełka na niepopękane
Ostatnio zmieniony przez Inka 2009-04-02, 10:18, w caoci zmieniany 1 raz
ta chcielibyście zamierzam wpaść na spocik wielkanocny na śląsku ;)daleko na uroczysko nie mam wtedy kogoś, kto robi fajne fotki poproszę o sesję znaczy sesję mojego auta
ta chcielibyście zamierzam wpaść na spocik wielkanocny na śląsku ;)daleko na uroczysko nie mam wtedy kogoś, kto robi fajne fotki poproszę o sesję znaczy sesję mojego auta
to na jakis wielki rozwoj tematu nie masz co liczyc hehe
spoko spoko, ja tam też mam swoje zboczenia każdy pewnie słyszał, że informatykowi wszystko się z sexem kojarzy
Wczoraj wymieniłam te lampeczki z tyłu i teraz mam śliczniutkie światełka dzisiaj może dostanę szkiełka na przód i jak dobrze pójdzie to je sobie podmienię będę miała jednakowe i nie pęknięte
Rano czekając na zagrzanie się silnika, umyłam sobie szybki, bo wczoraj przy sobie nie miałam płynu do szyb i nie miałam jak umyć dzisiaj może uda mi się zrobić gdzieś w polu jakieś foteczki
Zdecydowanie lepiej bez brewek, dobrze że juz szukasz dokładki której brakuje.
Inka napisa/a:
dzisiaj może uda mi się zrobić gdzieś w polu jakieś foteczki
ogolny napisa/a:
Najlepiej w bikini
popieram w 100%
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
zrobiłam małą sesyjkę
Tutaj pęknięte szkiełko przedniej lampki, ale miałam awizo w skrzynce i wiem na pewno, że nowe szkiełka przyszły, więc jutro będzie wymiana
drugie światełka
a Tutaj już profilki i dupcia
Środka na razie nie robiłam ponieważ jeszcze tam po zimie nie wysprzątałam
tak do końca sama nie robię ale na prawdę dużo staram sie robić a czego nie potrafię to oddaję w ręce najlepszego mechanika na świecie czyli mojego przyszłego męża