A ten znowu swoje.W filmie chodziło o Pscolkę ,a nie o Etiudę
Niestety nie wiedziałem co jest intencją tego tematu sorry!
Nie miałem zaszczytu poznać szanownej Pszczółki,ale na pewno przeszła do historii polskiego lotnictwa
TheKowal, Pszczółka to Nasza klubowa koleżanka, którą widać pod sam koniec materiału.
Taka śliczna blondynka, tylko jedna tam jest, więc nie sposób nie zauważyć
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
A ja tak brzydko nazwałem ów Etiudę
Nawet mogę z czystym sumieniem rzec,iż nasza forumowa koleżanka dodaje uroku nie tylko byłemu terminalowi ale i całej obsłudze, przemysłu lotniczego, liniom lotniczym, pilotkom i stewardesom
Lecę do Turcji,ale czym i większych szczegółów jak dotąd nie poznałem.
Pomóg³: 45 razy Do³±czy³: 02 Kwi 2004 Sk±d: GdaÅ„sk
Wys³any: 2009-03-30, 21:41
Nie no Pscółka jaki profersjonalizm bez zająkniecia ... czy może dubel był?
W radyju Fabryka już też byłaś ze dwa razy to teraz już tylko TVN Turbo nasza medialna Gwiazdo
Pozdrówka
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Ostatnio zmieniony przez MARAS 2009-03-30, 21:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Pomog³a: 1 raz Do³±czy³a: 08 Maj 2005 Sk±d: WPR ;)
Wys³any: 2009-03-31, 15:38
hehehe jak to mowia praktyka czyni mistrza
Juz dzwonili z prośba zebym im poprowadzila program na temat BMW tylko nie wiem czy sie zgodze. Zalezy ile mi zaproponuja, bo jak mniej niz milon piecset sto dziewiecset to chyba jednak zostane na tym lotnisku
Właśnie siedzę i korzystam z ładnej pogody i luksusów.Leciałem liniami Freebird w klasie normalnej,ataków nie przewidziano,także żadnych atrakcji
Widziałem w końcu pierwszą beemkę - e46 sedana z pierwszych lat produkcji...e36 żadnych,ale za to kebap pyszny
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach