przod to raczej nie siedzi...jak zamienilbys szersze opony z tylnymi wezszymi to moglbys bardziej zglebowac przod i nie wyrywaloby ci wtedy rantow...
a po ci tyle zapachow na kazdym nawiewie?(nie to zebym sie czepial...)
sorry ze sie czepie (bo mi sie nudzi) ale wydaje mi sie ze do ostatniego zdjecia wsadzil kolega kogos do srodka beemki na lewa strone zeby bardziej obnizyc auto do fotki...wieksze szczeliny miedzy opona a blotnikami sa na poprzednich zdjeciach ...
ogolnie plus za stan blachy!
menel zobacz sobie zdjecie 03904 no siedzi jej tyl a soczewki to jak kupilem to nie bylo i tez taki goly przedni zdezak byl pozdro chce kupic dokladke pozdro
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
spoko pudzian..nie milem nic zlego na mysli...ale inaczej wyglada na tym zdjeciu ktore opisalem..pamietam jak 10 lat temu obnizalo sie maluchy poprzez wkladanie kaloryferow do srodka zeby byly zglebowane na zdjeciu ..hehe ale ja to bym bardziej przod zglebowal i plyte pod silnik dla spokoju..i fakt ta druga lotke bym wywalil(sprzedal komus )...fajnie ze blacha na zewnatrz jest ok...srodek tez zadbany..z biegiem czasu mozesz ja fajnie zrobic..pozdro
no fajnie ze sie wam podoba chodzi wam o ten spojler ze swiatlem stop co do kierki mam do sprzedania momo skorzana z naba ale naba chyba jest od opla mi sie ta kierka za bardzo nie podoba ale ogolnie jest fajna jak by ktus chcial moge sprzedac
na lato zamiezam zrobic:
przednia dokladke kupic z haslogenami
wydech oczywiscie
szyby przyciemnic wszystkie
ps. mam soczewki helli do sprzedania czarne potrzebuje kasy.
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
ale borbety A przereklamowane. moim zdaniem najlepiej pasuja takie delikatniejsze a nie kocowate. Te co masz pudzian są fajne - myslałes o polerce ich mogłoby wyglądac jeszcze lepiej. Co do tego spoilera to sprzedałbym go na twoim miejscu i jak musisz juz cos tam miec to lotkie Riegera czy cuc... najlepiej (moim zdaniem) jest jak jest łyso na tylnej klapie... znaczek wtedy skupia na sobie całą uwagę
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i