Witam chciałem przedstawić swojego bezdasznika
BMW e30
1990r
silniczek 1,8
4x el szyby i lusterka
czarne recaro podgrzewane
tylne lampy MHW
itp
autko tak wyglądało po zakupie:
w trakcie robienia blachy i lakieru
po zrobieniu budy, poprawienia zawieszenia i mechaniki przyszedł czas na kilka gadżetów jak:
BH, nowy dach, zrobienie tapicerki, windshot, antena, halogeny, wydech itp
a na dzień dzisiejszy autko wygląda tak:
przepraszam za jakość zdjęć, ale jak się kliknie to powinny być większe szczególnie 2 ostatnie.
Autko czeka teraz na zawieszenie tylko mam dylemat 60/40 czy 80/60 oczywiście z płytą pod miską:)
Ostatnio zmieniony przez center 2009-04-03, 22:18, w caoci zmieniany 7 razy
Piękna felga, super lampki, plus za podejście do tematu dachu i budy. Praktycznie bliźniaczka mojej . Jedyne co mi się nie podoba, to lusterka, kiera i brak znaczków, ale co kto lubi...
Ostatnio zmieniony przez valdi80 2009-03-01, 23:40, w caoci zmieniany 1 raz
Dzięki za miłe słowa. Jutro jadę żeby gość zrobił mi osłonę. Zastanawiam się czy pomalować nerki pod kolor auta czy zostawić w chromie?? Ciekawy jestem co sądzicie na ten temat. Pozdrawiam
W końcu znalazłem trochę czasu i nerki są już w schadow line, między innymi doszedł pasek przeciw słoneczny na przednią szybę
oraz zdjęcie wnętrza po czyszczeniu
fabryczne lusterka leżą już w garażu ale nie wiem czy się doczekają bo te mi się podobają , teraz czekam na zawieszenie kompletne i rozpórkę gdzie ten kurier?? Pozdrawiam Komentujcie jak wam się podoba
Dzięki za miłe słowa. Jutro jadę żeby gość zrobił mi osłonę. Zastanawiam się czy pomalować nerki pod kolor auta czy zostawić w chromie?? Ciekawy jestem co sądzicie na ten temat. Pozdrawiam
Ladne cabrio mam wlasnie czarne nerki ale planuje kupic nowe chromowane ( nie cale chromowane bo i takie sprzedaja) mam wrazenie ze chromowane nerki to jakby bardziej klasycznie przy tym autku ale u mnie wybor determninuje to ze nabylem chromowane 17'' i nerki tez chce miec chrom chyba ze jak skoncze to okaze sie to kiepski pomysl hehe to wroce do czarnych juz niedlugo tak jak u mnie brak gleby a wtedy dopiero bedzie efekt
nie chwale sie ze to ja cie namowilem do kupna tego samochodu:))) mialem racje?:)) Tak trzymaj Artur.POZDRO!!!
_________________ Mario- E34 "...Niech Moc będzie z wami...!!!"
E34 5?? V8, Daytonaviolet-metalic... przechodzi głowne modyfikacje. Premiera na wiosne )
nie chwale sie ze to ja cie namowilem do kupna tego samochodu:))) mialem racje?:)) Tak trzymaj Artur.POZDRO!!!
Na pewno w dużej części TAK, bo ja już chciałem szukać innej, ale daleko się nie wracaliśmy
"Jancza" ja bym zostawił u Ciebie czarne
Pozdrawiam już niedługo wrzucę zdjęcia bez dachu
[ Dodano: 2009-03-30, 21:59 ]
W końcu przyszła do mnie paczka
a w niej
no i moja pancerna osłona pod miskę
Pierwszy etap prac już prawie na ukończeniu
Pozdrawiam
[ Dodano: 2009-04-03, 22:13 ]
Foto bez dachu (jeszcze bez gleby)
a tak wyszła osłona pod miską
i nowy gadżet