Półka z roletą dziś do mnie dotarła, jak wyzdrowieję to będę zakładał. I Tu mam pytanie, ciężko jest zdjąć półkę?? Może macie jakieś rady
Już przełożyłem, w ogóle bez zdejmowania oparcia nie da się zdjąć półki, trzeba całą kanapę wymontować, bo żeby zdjąć i założyć półkę trzeba przełożyć pasy przez otwory.
Bobek, wczoraj od Szajbyy nabyłem Twoje byłe wahacze tylne od ety i stabilizator. Obiecuję, że będę się nimi dobrze opiekował i wczesną wiosną będą już śmigać z powrotem
Współczuję Ci z powodu poprzedniej beemki, nie chciałbym się znaleźć wtedy na Twoim miejscu. Gratuluję zakupu nowego śmigła. Do zobaczenia na jakimś spocie
miałem zamiar dziś coś wrzucić ale ... kolejna rzecz wymaga naprawy, oberwał się tłumik tuż za katalizatorem biednemu zawsze wiatr w oczy ... Niebawem fotki wstawię może jak pogoda będzie ...
Przecieka mi Bagażnik, zbiera się woda POTRZEBUJĘ POMOCY ! Zauważyłem że na samej klapie tam gdzie schowek z narzędziami zbiera się wilgoć i skrapla ... HELP
lampy nie puszczają bo to sprawdziłem czyli uszczelka, a czy znaczenie może mieć wyregulowania zamka??strasznie mi napier*** klapa jak się otwiera ...
Sprawdź czy nie masz przerdzewiałych dziur w narożnikach przy szybie , pod uszczelką
Tak w ogóle to zdejmij uszczelką i obejrzyj czy nie przegniło pod nią
Z przykrością muszę stwierdzić że urwał mi się tłumik nie do naprawy pucha katalizatora się rozsypała i z powodu braku finansowego musiałem wspawać tłumik sportowy firmy KRZAK może macie jakieś rady co robić z wydechem, chciałbym żeby nie pierdział jak wieśniackie WRC ale żeby w miarę wyglądał i aby odgłos jego był normalny
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach