A po co ma tam być, jak może być pod palcami z drugiej strony kierownicy?
Zaczaiłem się na ori kierownice Alpiny... zobaczy się wkrótce...
No i słuchajta mam pomysła... Tylko nie linczujcie mnie za to...
- co gdyby Black Hella zastąpić Yellow Hella?
- mam możliwość mieć bra na maskę Będzie kibel?
- felgi podczas zimowania chcę odnowić i prysnąć na złoto, lub kupić złote turbinki
Jak to będzie wyglądało? Może Yaku lub Lesiek by się o VT pokusił?
- co gdyby Black Hella zastąpić Yellow Hella?
- mam możliwość mieć bra na maskę Będzie kibel?
Hmm ja na Twoim miejscu z uwagi na sliczny czarny kolorek zostawil bym BM.
Co do BRA...jezeli tylko ma maske to bedzie kozacko wygladac....jezeli na caly "ryjek" - wiesniacko....
Pozatym fajny ten Trumniak......kawal dobrej roboty wlozyles...
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Ja bym nic już nie zmieniał tak jest idealnie no może na te felgi bym się pokusił
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Z nudów założyłem ramki na zegary.. i podłączyłem dodatkowe zegary (dzięki Piotrek za schemat!) i założyłem biało niebieskie śmigła na klapę i maskę (czarne znaczki jakoś mi się nie podobają )
Bo MIM'y chcę pomalować na żółto i zostawić na zimę. Teraz niestety nie mam ciaćków na felgi, a zimówki obecnie założone są na 15" RH (srebrny parapet i czarne środki). Dlatego będą MIM' pryśnięte na złoto-żółty kolor (jak paski Alpiny) i będą jeździły następną zimą. Na lato będą albo turbinki z czarnym środkiem (jak Lucas) lub klasyczna Alpina w 16". Innych felg nie widzę na tym aucie...
No no fajne zegary, ja mam tylko temperaturÄ™ oleju ale wystarczy.
Ale szczerze to i tak E32 bardziej mi się podobało, choć nie wątpię
że wycackasz to E30 na maxa.
sie ma
_________________ BMW 330xi
BMW 320i
MCC 450
Ostatnio zmieniony przez sybir 2009-01-05, 00:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Gdy miałem E30 touring zrobiłem tak samo. Udało mi się kupić w PL oryginalne obrysówki z wersji USA razem z listwami. Wyglądało to naprawdę bardzo dobrze. Przynajmniej ja byłem zachwycony Inni mówili że zamontowałem lampki na święta Ale tak naprawdę każdemu sie podobało. Moim zdaniem bardzo oryginalny dodatek
Tylko wątpię żeby dobrze komponowały się z białymi kierunkowskazami z przodu
Zbyt dużo światełek=beeee. Wiele aut w USA to ma i nie udało mi się tam spotkać żadnego, które wyglądałoby z tym dobrze... A do BMW wyjątkowo nie pasują.
No ale jak napisal Sybir każdy ma swój gust.
Jak nie będzie pasować, to się sprzeda Co do pasowania z kierunkami, to będzie pasić, bo mam cały przód Yallow Hella.. Lampy, halogeny i kierunki żółte.. Do tego jeszcze bra i będzie bandyta
Ostatnio zmieniony przez kafarek 2009-01-07, 14:56, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach