Wysany: 2005-01-28, 09:44 Czujnik w dyfrze E30- 3,45???Skąd?
Witam, Dzwoniłem do Fusa zapytać o czujnik z tylnego mostu, który odpowiada za prędkościomierz...Po podaniu danych facet powiedział mi, ze mają coś takiego - 80 PLN ....Mały problem to to, ze mam zmieniony dyfer na 3,45 ( czyli nie seryjnie jak na 1.8 M40 - e30)....I w związku z tym nie wiem, czy będzie pasować....Wiecie, czy będzie pasować, czy nie? A może wiecie od czego może być ten dyfer?
Pozdrawiam
nie widzialem tego o innym mocowaniu.... moze to jakis starszy typ.. ale wiem ze sa rozne dlugosci... a nie kupuj u fusa tylko u pań na narbutta... wez swoj na wozr i po problemie...
nie widzialem tego o innym mocowaniu.... moze to jakis starszy typ.. ale wiem ze sa rozne dlugosci... a nie kupuj u fusa tylko u pań na narbutta... wez swoj na wozr i po problemie...
Nie kupujcie na NARBUTTA - moze i wszystko maja ale drozej niz u Smorawinskiego.
Co do czujników moze sie tez roznic poprostu rodzajem wtyczek,moga byc płaskie albo okrągłe.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.