BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
chłodnica
Autor Wiadomo
Bawar
[Usunity]

Wysany: 2005-01-25, 18:35   chłodnica

Witam.Poszukuje chłodnicy do mojej E-30 318i 90r.Po kilku telefonach do róznych firm zajmujących się chłodnicami powiedziano mi ,że zamiast wydawac od 180-do250 zl za używke z 3 miesięczna gawarancją,leszym jest rozwiązaniem kupic nawet zamiennik do Bmw w cenie juz od 400zł.Powiedzcie mi czy lepiej brac uzywke czy zamiennik i czy znacie moze firmy gdzie oferuja jeszcze tańsze zamienniki.Pozdrawiam

lukasz
[Usunity]

Wysany: 2005-01-25, 23:29   

ja kupilem do mojej 325 chlodnice w idealnym stanie, sprawdzona i z 2 miesieczna gwarancja dalem 250 zl byla w dodatku jeszcze z tunelem, stan super jak nowa, bez zadnych pogiec blaszek.Jezdze tak juz 1 rok i zero problemow z grzaniem sie czy czyms takim.Ale wybor nalezy do ciebie. Mi jakis zamiennik chcieli wepchnac za 700 :( ,takze rozumiesz woalem tansza i tez sprawna :twisted: POZDRO

loko

Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Wawka
Wysany: 2005-01-27, 20:50   

sa takze naprawy chlodnic w ktorych moga ci wymienic sam rdzen na nowy...

artvi
[Usunity]

Wysany: 2005-01-28, 22:41   

mi w tamtym roku tez rozsadzilo chlodnice .. szukalem uzywki ale nic ciekawego nie znalazlem ceny srednio 200-300 zl. 1,6 i 1,8 ida takie same! zalezy jedynie czy z klima czy bez. zamiennki mi odradzali mechanicy ( u kilku bylem fachowcow od chlodnic). Wkoncu znalazlem nowke BERU ze sklepu za 550 zl :D

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: