Obiecałem ,że zaprezentuje samochód który kupiłem dla małżonki wtedy jak załoze gwint,lampy i dokładke pod m zderzak więc :Compact 318ti, rok 1998, kolor montrealblau metalic,m pakiet,klima,czrna podsufitka,el.szyby,el.lusterka,el.reg. swiateł,el.szyberdach,2xairbag,reszte widac na zdjęciach.
teraz na zimówkach ale na sezon będzie szeroko
fotki w byle jakiej scenerii ,na szybko,kiedyś zrobie ładniejsze
pozdrawiam
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Bardzo ładny Compact... wnętrze super i fajnie wygląda ta plastikowa zabudowa w ostatnich iS-ach wokół chłodnicy, drażni mnie ta wielka pustka jaka jest u mnie po otwarciu maski
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
miałem go jeszcze posadzić ale jednak nie moge ,bo nie wyjechałbym z osiedla bo już ładuje podłogą o policjantów więc przedstawiam foty i taki już zostanie(wystarczy mi udręki z 8er ) ,
koła 3 tlg ACT , 8,5 x 17 205/40 9,5 x 17 215/40 ,
_________________ v12
Ostatnio zmieniony przez goryl850i 2009-05-10, 16:42, w całości zmieniany 1 raz