Witam Ciebie proszę ja Ciebie Widzę że rozniosłaś kolegów w pył
Nie będę zdradzał Twojej tożsamości
Wg mnie Mlook jak najbardziej, łącznie z wydechem itd. Fotele z M3 tez popieram, ale wybrałbym czarne ... szare są ... siwe ... bylejakie takie, ale to moja opinia (być może pasowałyby to części kokpitu, bo jak montowac czarne to wtedy i całe wnętrze na czarno wypada zrobić)
A Felgi wybrałaś zaje***te
Jako alternatywÄ™ polecam zdecydowanie te:
ROTA Formula
18" w stylu wyścigowym ... kolor grafit lub czerń
gdyby takie robili w 17" to bym sobie takie sprawił do e30
Śmiechu co nie miara ... pewnie oboje macie już kaloryfery na brzuchach w związku z tekstami w tym temacie
Pozdrawiam i do zobaczenia
Ostatnio zmieniony przez SmasherE30 2008-11-14, 02:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2008-11-14, 11:16
Yakuzatti napisa³/a:
Co do felg to bym proponował oldschoolowo:
Obrazek
Też uważam, że z oryginałów te są najlepsze, żałuje że takich nie kupiłem - ale nie miały opon a nie było już czasu szukać.
M-Kontury sÄ… mocno opatrzone.
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Te takze sa wyborne, pewnie czesci osob znane, gdyz jezdza na jednym z najlepszych E36 w kraju (przynajmniej tak mysle patrzac na fotki ze zlotow), no i napewno nie zdazyly sie jeszcze opatrzec Pozdrawiam!
Wg mnie Mlook jak najbardziej, łącznie z wydechem itd. Fotele z M3 tez popieram, ale wybrałbym czarne ... szare są ... siwe ... bylejakie takie, ale to moja opinia (być może pasowałyby to części kokpitu, bo jak montowac czarne to wtedy i całe wnętrze na czarno wypada zrobić)
Witam hehehe
Też myślę o czarnej skórze, ale wiadomo do tego dochodzi właśnie dodatkowo całe wnętrze..więc zobaczę..
A co do felg, to mogę sie zgodzić z kolegą Yakuzatti, bo również bardzo pasują, jeśli chodzi o ory wygląd
Ale marzy mi się w końcu jakiś większy rancik więc narazie zostaję przy swoim wyborze..
�adne e36 i do tego coupe pięknie utrzymana seria zarówno wnętrze jak i karoseria.
Idealna tak trzymaj koło jakaś gleba i będzie kosa
Nie daj się ustawić na żadną grupową ustawkę
Mam nadzieję, że będzie kosa
P.S. A grupowa ustawka niebezpieczna..
P.S. 2 Co do silnika, to jest idealny jak dla mnie..dzis miałam okazję trochę się "zabawić" z E30
narazie pierwsza strona... co tak słabo chłopaki żeby nie odstawać za bardzo od ogółu to sie dołączę i powiem że felgi jak najbardziej BMW MOTORSPORT takie które Yakuzatti uwidocznił na zdjęciu... będą mistrz
Pammm może jaka WINTER sesja???
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach