hmm zazwyczaj zwracam uwage w wiekszosci tylko na e30 , ale ta e36 bardzo mi przypadla do gustu,az nie moge oderwac wzroku jak pieknie sie prezentuje na zdjeciach ... . Co do autka to oczywiscie zrobisz je po swojemu,a ja popieram kolegow m pakiet (zderzaki, progi, listwy, lampy tyl i lusterka), na glebe (chociaz lekko przod jak nie chcesz sie martwic czy cos sie nie urwie na naszych drogach), kola z rantem albo te co masz siknac w grafit , kolorek auta jest rewelacja!!! Zycze zeby autko sie dobrze sprawowalo i udanych modyfikacji przy nim pozdrowionka
_________________ BMW (E30) & MOTORSPORT
M50 stroker 3,0L power N/A...
hmm zazwyczaj zwracam uwage w wiekszosci tylko na e30 , ale ta e36 bardzo mi przypadla do gustu,az nie moge oderwac wzroku jak pieknie sie prezentuje na zdjeciach ...
he he dokładnie tak samo
Ogólnie ładny kebab, z jeszcze ładniejszą kierowniczką.
Podoba mi się pomysł z najazdem na rampę, ciekawie wygląda na fotach.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-11-11, 06:59, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Przeczytałem wszystkie posty i napisze że odkąd pamiętam na forum nie było tyle wazeliny i ciepłych słów - szkoda że do innych też tak nie umiecie.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ta e36 bardzo mi przypadla do gustu,az nie moge oderwac wzroku jak pieknie sie prezentuje na zdjeciach ... . Co do autka to oczywiscie zrobisz je po swojemu,a ja popieram kolegow m pakiet (zderzaki, progi, listwy, lampy tyl i lusterka), na glebe (chociaz lekko przod jak nie chcesz sie martwic czy cos sie nie urwie na naszych drogach)
Dzięki za wszystkie pozytywne opinie na temat buni
M pakiet, jak najbardziej..powoli będę kombinować..ale słyszałam, że w takim kolorze jak mój (calypsorot) e36 m3 nie wychodziły..nie wiem, może sie mylę
tak czy siak z takimi zderzakami będzie się lepiej prezentować..
świetny zakup wkońcu ktoś kto nie wpycha tych angels eyes xD tylkooo pełen oryginał Bawarski. A śmigiełko prezentuje się świetnie. Braciszek miał w takim kolorze i zwracała na siebie uwagę pozdroo
Żadne kostki fil nie siej paniki w najgorszym przypadku zabieg przepięcia kabelka w kostce pamm nie bedzie wymianiala sama lamp więc spokojnie ten kto sie podejmie wymiany będzie wiedział co zrobić. Nic sie nie martw, kupuj lampy daj je komuś do wymiany rób foty i dziel się efektem.
Przeczytałem wszystkie posty i napisze że odkąd pamiętam na forum nie było tyle wazeliny i ciepłych słów - szkoda że do innych też tak nie umiecie.
HAHA - jestem tego samego zdania
Śmieszna akcja po całości
Co do autka - mi akurat ten kolor bardzo nie leży, szczególnie w coupe
Poza tym seria, seria i jeszcze raz seria.
Bez szału PANOWIE!!!
Wielki plus za stan i dbanie o furkÄ™ - bo wyglÄ…da na wychuchanÄ….
Fajnie, że są SPORTSIZE, ale szkoda, że nie ma skórki, no i dywaniki ory by się przydały, chyba, że te gumy to na zimę już siedzą
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach