wow już wygląda naprawdę fajnie....
dla mnie jeszcze BH i będzie git
jak możesz to zdradź jakie koszty poniosłeś przy obszyciu foteli albo tu albo pw
pozdro
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
piękne fotele, piękny samochód bo wąska lampa, mam sedana na waskiej, i rowniez planuje obszyc wnetrze skorka, jak ktos juz powiedzia, moze zdradzilbys koszt takiego zabiegu plastycznego
Witam coraz bliżej do zimy więc postanowiłem zrobić małą sesję zdjęciową i przedstawić postępy nad pracą przy bawarce. Oto krótka lista zmian jakie zaszły :
- przednie lampy w stylu black hella
- poszerzenie przednich nadkoli
- małe modyfikacje zegarów ( czerwone wskazówki oraz obręcze ala chrom )
- tylna lotka m-technik
- centralny zamek na pilota
Poniżej przedstawiam zdjęcia:
No i mam jeszcze taki dylemat posiadam zderzaki w chromie przedni w bardzo dobrym stanie tylny wymaga pielęgnacji jak myślicie lepiej założyć te zderzaki w chromie czy malować je pod kolor samochodu dodam że do tych zderzaków już czeka gotowy pakiet m-technika
Pozdrawiam
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach