Witam i przedstawiam mojego sedana przyblize troszke dane techniczne: m52 b28 1995r. , cossmoschwarz, szpera, klima, sportsitze, poduchy, gwint fk silverline i cos tam jeszcze zapraszam do komentowania
Fajny pomysl na kebaba. Tylko daj z tylu oryginalne lampy bo te sie nijak maja do przednich kierunkow.
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
hary74 Poszukaj zanim napiszesz !!! boczkiem boczkiem
Doczy: 21 Wrz 2008 Skd: Jędrzejów
Wysany: 2008-10-18, 16:43
beta prezenci sie pysznie
zajebiaszcze fele
powiedz to jest orginalna nie swapowana 328?bo w sedanie to mało ich było!
jaka skrzynia?
jaki masz dyfer?
pozdrawiam
pomaranczki z tylu juz byly i jakos srednio mi sie podobalo, przednie lampy chcialbym zmienic na dymione i zolte w srodku lub inpro, dorzucic zolte halogeny, zmienic tylne ranty i hmm...
Ja bym tylko zmienił przednie kierunki a tyłu nie ruszaj
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
ANDRUT nie ściemniaj pisz ile wyszła na gotowo ( auto akcyza przegląd tłumaczenia rejestracja i ubezpieczenie - wszystko wyszczególnij i podeprzyj skanem rachunków )
a tak na poważnie to spoko ten twój sedanik
_________________ byłem tu 06.12.24
Ostatnio zmieniony przez wrona 2008-10-21, 01:33, w caoci zmieniany 1 raz
autko kupilem z pierwszej reki, serwisowane i co najwazniejsze nie skatowane wynioslo mnie ze wszystkim (nie licze felg i zawiechy) ok 18 tys zl dla ciekawostki zamyka licznik 260 km/h i jest to w pelni seria co ma sie niebawem zmienic bo wlasnie oczekuje paczki z lekkim kolem zamachowym i sprzeglem firmy FIDANZa, autko zostanie poddane jeszcze kilku zabiogom ale to pozniej napisze co i jak pozdrawiam
Gratki za zderzaczki Poluj na french stylowe lampy na przó i halogeny do kompletu. No i ori lampy na tył. Będzie sztos
_________________ Potrzebujesz fajnych zdjęć? Chcesz sprzedać auto na allegro i potrzebujesz fajnej aukcji? Wesele? Chrzest? Albo sesja ukochanej teściowej? Chętnie pomogę! Nie boje się żadnego pomysłu! http://wojciechkulbaka.ownlog.com