ZAdnego srodka wpolerke Co to jakie pimp my ride Auto ma byc klasyczne a nie USA STYLE Tak jak jest teraz jest pieknie Dobra robota
to sa wlasnie chore pojecia ludzi z tego forum jak ktos chce cale w polerce to sobie zrobi i o ile dobrze czytam ze zrozumieniem to wiechu nie pyta czy komus sie podoba i co ma z nimi robic dalej !!!!!!!
ZAdnego srodka wpolerke Co to jakie pimp my ride Auto ma byc klasyczne a nie USA STYLE Tak jak jest teraz jest pieknie Dobra robota
A czy CULT Style też zalatuje Pimp My Ride??? przecież Cultstajlowcy też polerują cale felgi a jakoś do Xzibita im daleko Lysy 328 ma racje - robie felgi dla siebie a nie dla kogoś z forum - będę je chcial wypolerować cale to tak zrobie
i juz Cie polowa forum nie lubi odbiegasz chlopie od standardow beemka tutaj sie robi auta tak jeak sie podoba wiekszosci i dlaetego powstaje tyle zwiesniaczonych Bmw Rob po swojemu bo masz styl i lej na reszte
ostatni wyczytalem na forum ze tutaj sa same auta ze wspawywanymi cwiertkami kielichami itp. co to jest forum czy szrott (miroll)
Ostatnio zmieniony przez Lysy328 2008-07-29, 13:46, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Na takim zlocie takie hamowanko kosztowało 50 zł
A Wiechowi koników wyszło odpowiedni dobrze ale niech się sam pochwali
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Kolejna porcja fotek:
A co do hamowni - wynik wyszedl 129KM(ja zaokrąglam do 130) i 165Nm, musze popracować nad wydechem i powinno być tyle co w serii:)
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Sedany rulezzz Jakoś mi się bardziej podobają niż "kupe", w wersjach powiedzmy cywilnych.
A co do hamowni - co to za pomiar na hamowni przyjezdnej? Niewiele wspólnego z rzeczywistością zapewniam. . . pokazuje to jak chce.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach