BBS Mahle - to są te felgi, wypiaskowane i pomalowane na nowo. Mi się bardzo podobają bo są klasyczne i mają ET 12 - przez co fura wygląda dużo lepiej.
jakieÅ› dziwne te twoje bbs mahle, wyglÄ…dajÄ… na bardzo stare
w/g mnie powinny tak wyglądać szczególnie przy białym aucie
[url=http://img128.images....th.jpg]Obrazek[/URL]
ta sama felga tylko inaczej pomalowana, z malowania nie jestem super zadowolony(jest nowe mimo, że nie robi takiego wrażenia), ale to dziś nie najważniejsze....
na małym zdjęciu wklejonym samej felgi jest jeszcze przed malowaniem na aucie widać już po malowaniu, jest ciut zbyt matowojak dla mnie i zbyt ciemny odcień szarości. Ale w tym momencie felgi nie będą zmieniane, ani przemalowywane. Grunt, że auto w ogólnej całości jest git.
_________________ Weteran
Ostatnio zmieniony przez Å�ukasz 2008-08-12, 17:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Przyjżyj się bardziej , nie jest taka sama Delikatnie się różnią.
Co nie zmienia faktu że dobrze twoja wygląda na tych kołach , troche mniejszy profil by się przydał ... ale co kto lubi ... To przecież nie będzie robione w German Style'u
Powiem tak - zjechał bym delikatnie z przodem w dół.
Koła spoko - ale tak jak Ci podpowiadają - troszkę niższy profil,
a jak chcesz porządny środek z pieca to daj znać - zrobi się jak u mnie w rs'ach - na złoto jak z foto powyżej, a rancik obowiązkowo w polerę - duży nie jest więc dasz radę go utrzymać w dobrym stanie.
Naprawdę, niby szczegóły, a auto będzie zupełnie inaczej wyglądać, oczywiście na +
tak, jako, że kółka Et jest 12, a auto jest nieco posadzone na sprężynkach H&R - nawet nie wiem ile obniżających, ale są w papierach auta to lekko koła wystają - fakt - wygląda to nieźle, tył ma leciutki negatyw.
Ostatnio wymieniłem sworznie i łączniki stabilizatorów, olej w skrzyni.
Auto jest mało używane, ale regularnie - dwa - trzy razy w tygodniu, od marca zrobiłem 1800 km
Teraz przydałby się swap słyszałem o m52b25 - 170KM w dobrych pieniądzach (to by mi w zupełności wystarczyło), ale niestety mam teraz tyle cholernych wydatków, że nie dam rady. Choć tak naprawdę nawet m50b25 nawet by wystarczyło - jak u Hightecha
Są nawet dni, że myślę, żeby ją sprzedać, ale wiem, że jakbym teraz sprzedał to już bym sobie e30 nigdy nie kupił...
Tak jak mówiłeś kiedyś ... Jak ją sprzedaż to już pewnie w życiu nie będziesz miał e30 ... Tyle szukałeś , znalazłeś ładną sztuke , to ją trzymaj
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach