Raczej 2.5 ( 170 KM ) i 2.5 ( 192 KM ) sa niemalże identyczne. W 323i pojemnosc taka sama jak w 325 tylko koników troche mnie, ale za to maxymalny moment obrotowy jest wczesniej oraz silnik jest troche lzejszy przez aluminiowy blok oraz spalanie mniejsze .
Osiągi te same 323 i 325 wydaje mi się że nawet lepiej jeździ od byłej 325 ale to może być tylko odczucie bo przerwa w czasie między nimi była.
Kamil widział że chodzą bardzo podobnie. Co do czarnej w toruniu widzieliście że lakier nie byl idealny choć korozji nie było ale żebym był w pełni zadowolony musiał bym ją zrobić od początku. Zielona też nie jest idealnie pomalowana ale na tym kolorze dużo mniej to widać.
Podchodziłem do tego samochodu bardzo szczegółowo i prawie wszystko było zrobione jednak trochę jeszcze brakowało nowemu właścicielowi dokładnie powiedziałem co jeszcze zostało a były to pierdoły.
Podstawowym powodem sprzedaży był brak klimy którą zielonka ma chciałem 10 cali których już nie miałem siły robić. Lakiernik mnie załamał po powrocie z torunia przedni zderzak i grill były w odpryskach białych i powiedziałem dosyć nie miałem czasu już się z tym bawić.
Zielonka pali 2-3 litry mniej od tamtego i jedzie z samego dołu nie trzeba jej tak męczyć. Ogólnie jestem zadowolony choć jednak mimo wszystko czarna była ładniejsza ze względu na kolor i to nie podlega dyskusji.
Kupna e36 szczerze nie planowałem dostałem dobrą ofertę i skorzystałem.
Dokładając nie wiele do czarnej kupiłem tą a tu mam klimę,vejdery w ładnym stanie, gwint z malutkim przebiegiem i 10 cali na tyle więc kupiłem a do czarnej trzeba by jeszcze 10tyś na te przeróbki dołożyć.
A narazie w ramach alternatywy dla gleby smigam takÄ… kozÄ…
Ostatnio zmieniony przez --==maly==-- 2008-07-12, 21:01, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
he he.mały ty tu niezłe prezentujesz inne fury ale jedno mnie cieszy że Niemieckie a nie jakąs japonszczyzne.tego bym nie zniósł Ale pamietaj zawsze nr 1 ma być bmw.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
he he.jedno jest pewne ta zielona kosi inne wyroby niemieckie poruszajace sie po stolicy.czuje że sierpien a dokładnie połowa sierpnia zapowiada sie mocno .
Kiloff pamietaj o cynku kiedy co i jak.Z Hubertem musimy troche rzeczy tu w stolicy pozałatwiac aby was godnie przyjac.2 tygodnie musimy na to mieć.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
ja już nic nie mówie.wymiękam przy małym.przy jego pomysłów sto na minute.
Jak znajde chętnych na graty sprzedam:
O.Z. Futury prościutkie nie spawane z oponami 3000zł
Wnętrze z m3 czarne skóry stan BDB nie powycierane 3000
Zamienić mogę również kilkumiesięczny gwint Weitec z małym przebiegiem na zwykłe zawieszenie sportowe z dopłatą.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-07-29, 23:48 ]
Los beemki jeszcze nie jest przesądzony jak by trafil się chętny na całość to pewnie bym sprzedał ale to tylko do końca aukcji potem już nie będę jej wystawiał.
Pozdrawiam
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach