Wysany: 2008-08-05, 15:10 [E36] David ->> 318is coupe
Zwykly, najnormalniejszy kebabik. Pod maska poprzedni wlasciciel zamontowal m50b20 bo is mu "wybuchl"
Wybaczcie , ale nie mialem weny do jakiejs super sesyjki , wiec zdjecia sa jakie sa :
e12 w garazu , kebab na zewnatrz
Plany niewielkie: max obc, gwint fk, kola nr44 z e46 w czarnym macie, hamulce przednie z e46 328,poprawki lakiernicze, kiera od m3 , podlokietnik i tyle...
Type code BE51
Type 318IS (EUR)
Dev. series E36 (2)
Line 3
Body type COUPE
Steering LL
Door count 2
Engine M42
Cubical capacity 1.80
Power 103
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour DIAMANTSCHWARZ METALLIC (181)
Upholstery ANTHRAZIT STOFF 2 TUERER (0383)
Prod. date 1992-09-07
Order options
No. Description
240 LEATHER STEERING WHEEL
292 LT/ALY WHEELSL/CROSS-SPOKE STYLING
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
428 WARNING TRIANGLE
481 SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER
510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM
520 FOGLIGHTS
659 RADIO BUSINESS CD
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
704 M SPORT SUSPENSION
801 GERMANY VERSION
848 ENLARGED WIRING HARNESS
915 BODY SKIN CONSERVATION, DELETION
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez center 2008-08-26, 23:00, w caoci zmieniany 4 razy
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
po pierwsze to ostatnio chyba słyszałem coś o jakimś sedanie 316 a tu jakaś nowinka a po 2gie to kiedy sprzedajesz bo cos podobnego chodzi mi po głowie
Kalina , musze podzielic czas dzis wjechal nareszcie gwint a rsy zagoszcza chyba dluzej na tym aucie :
Zawieszenie to FK z amorami koni; po zalozeniu skreceniu przodu auto usiadlo na zderzaku, wiec zmuszony bylem go podniesc :
Rs jednak pasuja do e36 :
Tyl jeszcze troche zjedzie :
Przod jest raczej w sam raz :
Badania Psychotechniczne
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez David 2008-08-26, 22:59, w caoci zmieniany 1 raz
Moim zdaniem jest śliczna, taka klasyczna. Duży plus, że kierunki pomarańczki. Co do felg, to moim zdaniem jest bardzo dobrze, ale żeby było idealnie, to ja bym "uciekł" troche profilem i jeszcze troche przyciagnął do ziemi, wtedy to ideał, pozdrawiam...
Ładnie przód jest w sam raz ale tył jeszcze minimum ten 1cm musi zejsc Ps. jakie dalsze mody?? ja bym dał cały M-pakiet jedynie bez lusterek bo jakos mi te od emki nie leza no i org. białe kierunki i był by całkiem przyjemny GERMAN PZDR!
Ps. jakie dalsze mody?? ja bym dał cały M-pakiet jedynie bez lusterek bo jakos mi te od emki nie leza no i org. białe kierunki i był by całkiem przyjemny GERMAN PZDR!
I by byla wtedy taka jak wszystkie na forum
Badania Psychotechniczne
794 001 051
super, dokładnie taka sama jak moja, nawet tak samo chciałem robić moją tyle ze jakiś wąski RS 17 widziałem u siebie, ale 16 też jest gicior, pozdro.
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
musze przyznać, że daje rade niby nie wiele, a jednak wystarczy, ja puścisz tył to będzie na przysłowiowe zero tak jak sądziłem od dawna, bez m-plastiku kebab w coupecie na dobrej glebie jest mistrz