perfekcyjnie zrobiona pod każdym względem - w Toruniu wyglądala niesamowicie - szkoda że od toru sie zakurzyla ale powala na kolana - silnik, lakier no i te fele gratuluje pięknej e30 cabrio
jadłem sniadanie i sie zadławiłem
Wiesz Jacku ze miażdzysz wszystko co jezdzi po naszych drogach.Pokażcie mi ładniejsze cacko z Polski i nie mówie tylko o bmkach bo tych to już dawno Jacek zostawił w tyle tylko o innych autach które u nas jeżdża.
Jedno ci powiem.Szykuje sie mi sesja jak dobrze pójdzie do tvn turbo i nie bede ukrywał że ciebie widze równiez w niej.Albo oddzielnie albo razem ale musisz pokazac auto bez dwóch zdan.gazetka to za mało..German style,old school to wszystko co nie pozwala nam mysleć o niczym innym tylko o bawarce na szerokim kapciu,6 garach pod maską,nisko,bardzo nisko i ciemno.Pozdrówka Brachu.Jestes mistrzem i niech kazdy o tym wie.
p.s nigdy jej nie sprzedawaj bo na kilku osobach z lekka sie zawiodłem ale fakt że e36 nigdy nie bedzie kultem tak jak e30 i to może to powoduje że kababy ,dobrze zrobione kebaby sprzedaje się nagminnie.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ostatnio zmieniony przez GERMAN BOY 2008-07-31, 09:16, w caoci zmieniany 2 razy
Tak Hubert.Ale jesli naprawde jest to auto dla ciebie które było tym czyms(Jacek wie o czym mówie)to wie ze go nie sprzeda za szybko bo to kupa trudu,pieniązków i ogromny sentyment do niego.Najwyrażniej Butelka nie była tym czyms.była ładna ale najwyrazniej to nie to.ja do swojej mam sentyment.To samo ma Jacek ze swoja e30.Wiadomo ze jak sprzedałes auto to nie robisz gorszego tylko ruszasz jeszcze wyzej z projektem i za to ci chwała.Wiem ze bedzie dobrze bo znasz sie na tym jak auto ma wygladac po za tym cie kontroluje żebys gafy nie strzelił.Mi poprostu chodzi o to że jak sie cos robi to nie po to by to zaraz sprzedac tylko nacieszyc sie tym kilka lat.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Beemka jest przekozak ... Tylko powiedz mi jak dajesz sobie radę z Panami Niebieskimi odnośnie kół... Bo mnie 2 razy w miesiącu zatrzymują za wystające koła ... Masz na to sposób jakiś ? Pzdr.
A wiec tak-co do kół to zalezy na kogo przytrafisz-ostatnio miałem do czynienia raczej z normalnymi ludzmi-powiedziałem, że bieżnik się chowa i jest ok ale on na to, że musi się chować-to ja na to widzał Pan kiedyś koło od autobusu jemu tez wystaje ale zaznaczam nie bieżnik tylko profil opony(dokładnie ten balon)-no i wtenczas przycichł-lecz twierdził przy swoim, że mnie poucza-mam sobie to zmienić itd
W Niemczech często się spotykam z takimi autami jak np VW T4 koło wystaje jak s.........n ale bieznik nie Poza tym jest bardzo duzo aut gdzie mają tak koła jak ja i jezdzą-ale ja tak naprawde nie wiem jak to jest-czy bieznik cvzy całe koła wiem tylko jedno koło musi w GERMANY STYLE wystawać
Jeśli trafisz na takiego co nie lubi BMW no to więcej Ci nie muszę mówić-mogę jedynie doradzić miej wszystko przy sobie OC, ważny pprzegląd, trójkąt itd i bądz bardzo miły dobrym słowem więcej wskurasz niż udowadnianiem, że masz rację
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Ostatnio zmieniony przez Jacek E30 2008-08-01, 00:28, w caoci zmieniany 1 raz
kiedys na kulstajlu.pl chlopaki mieli dluga dyskusje odnosnie wystajacych felg, bieznikow etc. .. w koncu niewiem na czym stanelo, ale wiekszosc wypowiedzi byla ze jednak nawet felga powinna sie chowac ..
co nie zmienia fakty ze u mnie od wczoraj tez wystaje
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi