Pomóg³: 14 razy Do³±czy³: 14 Wrz 2006 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2008-07-22, 21:27
Niezły projekt nie powiem... Ale Jak już tyle hajsu pakował to mógł przeszyc środek nową skórą a o rozpórce przy tej ilości szplalchli na samochodzie to nawet nie wspomnę
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
co do jednorożca to rozumiem że projekt mial byc w jakims tam stylu itd. ale srebrne srodki to juz całkowity brak smaku że o doborze felg nie wspomne
_________________ Jak Ci powiedzÄ… ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 22 Mar 2007 Sk±d: Kraków N-H
Wys³any: 2008-07-22, 22:07
Te Felgi mi sie bardzo podobajÄ… , wreszcie coÅ› innego
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Pomóg³: 5 razy Do³±czy³: 04 Sty 2007 Sk±d: Jelenia Góra
Wys³any: 2008-07-23, 09:08
Shreku napisa³/a:
ten zderzak z e36 to porażka
A gdzie ten zderzak z e36
Ogólnie oba mi się podobają. Pickup zamiast roga mógłby mieć znaczek i normalne światła. Drugi to przecież prawdziwy german Nisko i szeroko
Ostatnio zmieniony przez sowin19 2008-07-23, 09:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Co za porażka z tymi poszerzeniami Wygląda to, jakby ktoś drzwi z buta próbował do kabiny wcisnąć
Czego to ludzie nie wymyślą, żeby się wyróżniać... Ale przynajmniej jest wesoło chociaż bywa strasznie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach