ranty sa spolerowane ale brudne auto zaslepki nie mam
jeszcze co do gleby to przód -70 a tył -40 ale musi pójsc nizej bo wyglada jak jeep
w miedzy czasie jak dorwe dokładke pod przedni zderzak to załoze bo w ASO pytałem 280zł i amorki na tył jakies twarde koni moze. Gwint w tym roku odpada nie wyrobie
samochód mozna uznac za szkończony stylistycznie z zewnątrz brakuje tylko przedniej dokładki pod zderzak ale będzie juz w tym tygodniu i zaślepki na tylny zderzak
Przyszła pora na zmiany w srodku zaczynam od vaderów oczywiscie białe obszycie lub takie kremowe a na nastepny rok na sezon bmw dostanie gwint juz ja sie o to postaram
jezierek, w oryginalnych nie przebija tak żarówa nawet jeśli jest pomarańczowa,
i kierunkopwskazy powinny być bardziej mleczne.
powiedz myle się? masz oryginały?
Załozona dokładka ale osłona jeszczcze nie nie mam juz pomyslów na nic w tym tygodniu nowe audio stare na sprzedaz Magnat Pantera Two + skrzynia z głosnikiem 30cm Alphard seria black 380W RMS + drugi głosnik taki sam gratis w pudełku + kable - 750zł z wysyłka jak cos po przelewie
15.08.2008 samochód sprzedany dla Lord Lukasz mam nadzieje ze będziesz o nią bardzo mocno dbał tak jak ja !
Tak więc stałem sie posiadaczem tego e36, jeszcze tydzień temu twierdziłem że nigdy nie wsiąde do e36 dużo pracy czeba w nią włożyć bo z zewnątrz jest piękna ale w środku tragedia z białej skóry niwiele zostało tak więc pierwsza inwestycja to nowa skóra do środka
e36 nie jest zła jak widac kolejna osoba sie przekonala Wstyd by byl jakby nastapila zamiana na jakas calibre czy innego typu geyowóz Lord Lukasz, niech CI sie spisuje jak najlepiej i ogarnij ladnie srodek.
_________________ SPRZEDAM DOS�OWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach