Wysany: 2008-06-27, 20:33 [E39] Vero --->> BMW e39 523i
Witam po dłuższej przerwie, pracowałem ostro na to co jest poniżej
Oto moje toczydełko. E39 523i Shadowline z listopada 1998r., udokumentowany przebieg 160 000 km. Stan generalnie całkiem OK, ale całkiem OK jest dla mnie nie do przyjęcia, musi być doskonale Tak więc póki co w planach są niezbędne naprawy i roboty przy aucie:
- wymiana sprzęgła + łożyska oporowe i pilotujące,
- nowe ogumienie,
- tarcze, klocki, amortyzatory,
- kosmetyka (odświeżenie lakieru i naprawa zderzaka przedniego, gdyż trochę opadł po jakejśc obcierce).
Aby nie rozwlekać wklejam pierwszą sesję zdjęciową, wyszła tak średnio, ale następną już mam w planach w jakichś bardziej kameralnych warunkach Miłego oglądania.
_________________ Z drogi! Bo zmielę cię moim białym śmigłem!
Dobrze ze sobie e30 zostawiles ... Ja sie w piatce nie widze i to jeszcze dluugo Ale ogolnie ladna tylko jakies 18" zapodac i te ciemne szyby wywalic. W koncu wymarzone r6 ?
Tak, w końcu R6! I to cieszy najbardziej! Boje się 18'', zawieszenie będzie lecieć pewnie ze 3 razy w miesiącu, ale zastanawiam się nad jakimiś 17''. E30 idzie na handel, ale moim małym marzeniem jest kiedyś kupić 320 lub 325 do odreastaurowania
_________________ Z drogi! Bo zmielę cię moim białym śmigłem!
Boje się 18'', zawieszenie będzie lecieć pewnie ze 3 razy w miesiącu, ale zastanawiam się nad jakimiś 17''.
No coś Ty ? przecież sam producent zaleca 18"
Ja nie wiem czemu ludzie tak panicznie boją się dużych kół.
20" to moze i przesada w E39 ale 18" - 19" jak najbardziej.
Sam mam 18" i jeździ się normalnie. Niestraszne mi krawężniki.
Komfort nieznacznie się pogorszył ale dla mnie to akurat zaleta.
Seryjne zawieszenie i balony dawały wrażenie jakby auto miało sie przewrócić (w zaketach oczywiście)
Wysany: 2008-07-04, 11:13 [E39] Vero --->> BMW e39 523i
WItam,
i gratuluje auta, nie jest zryte przez poprzednika tanimi allegro dodatkami, i wyglada zacnie jakis felunek i bedzie kocur niezly...., i silniczek ma calkiem fajny tez mam taki tylko ze w waskiej E30,
gratuluje auta i powodzenia zycze w nastepnych modach.