Tak.wspaniale wyglada cabrioletka.Naprawde widac ze kobieta pomaga .Wszystko starannie utrzymane w czystosci i wszystko dobrane tak jak należy.nic nie przesadzone.jak bym w swoją bawarke nie włożył tyle serca i pieniązków to dawno bym już poleciał po cabrio.piękne auta.Nie ma nic piekniejszego pamietaj xeon jak 10 cali z naciagnieta guma 245/35 na tyle w cabrio.A jak znajdziesz jeszcze toyo t1s i nacigniesz to juz wogóle masakra.U kujona jest juz bajka ale uwierz mi ze jak znajdziesz jeszcze bardziej naciagajaca sie gume to wogóle masakra.w tamtym sezonie mielismy u nas piekna wisniowa cabrio e36 325 i wrzucilismy te moje pierwsze koła rondle 8,5 i 10.własnie z oponami toyo.Powiem ci że bajka ,poprostu bajka.mógł bym jechac za autem tym na koniec swiata.sorki za rospisanie sie .pzodrawiam
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
no powiem ze w porownaniu do tego co bylo to teraz ta beemka wyglada jakby byla odkupiona od Turasa przez Polaka. Czyli mega pozytywnie mi sie podoba zmiana. Ja bym dal ta felge jeszcze cala w polerke i jest piekne auto. Nigdy nie przypuszczalbym ze te felgi tak zmienia to auto pozytywnie.
Xeony tak trzymajcie powoli idziecie w dobrym kierunku
_________________ GERMAN OLD SCHOOL
www. felgen-man. pl
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach