_________________ Potrzebujesz fajnych zdjęć? Chcesz sprzedać auto na allegro i potrzebujesz fajnej aukcji? Wesele? Chrzest? Albo sesja ukochanej teściowej? Chętnie pomogę! Nie boje się żadnego pomysłu! http://wojciechkulbaka.ownlog.com
_________________ Potrzebujesz fajnych zdjęć? Chcesz sprzedać auto na allegro i potrzebujesz fajnej aukcji? Wesele? Chrzest? Albo sesja ukochanej teściowej? Chętnie pomogę! Nie boje się żadnego pomysłu! http://wojciechkulbaka.ownlog.com
bylem, widzialem, wrocilem bylo zajefajnie choc musielismy uciec wczesniej ( kamil mi sie przegrzał) miło było zobaczyć rzadko spotykane gęby pozdro dla wszystkich i wielkie dzieki dla mojego KIEROWCY Cypiska
sosen i tak daje i mam nadzieje ze zgromadze komplecik wejsciowek ze wszystkich eliminacji
dla wtajemniczonych : koncowe spalanie 5,1 z calej trasy
ps : fotki wlasnosci Cypiska sa u mnie na kompie ale poczekam na to co on wlei ......a reszta to ..........sie zastanowie
a zreszta niech żałują ci co nie byli
_________________ byłem tu 06.12.24
Ostatnio zmieniony przez wrona 2008-06-08, 02:17, w caoci zmieniany 2 razy
Poziom mnie rozlozyl . Teraz zeby dostac sie do top16 naprawde trzeba umiec jezdzic xD
najlepszy pojedynek: Dawid i Janczak
najlepszy zawodnik: bez watpienia Chrzanowski pokazal naprawde klase
Sosen nastepnym razem pojdzie lepiej:D, najwazniejsze ze nie odpusciles i walczyles do kocna 3 przejazdy po 100%;]
Ogolnie bylo zaje*iscie, poznalo sie troche twarzy
Spójrzcie na tą pustą panusię co leży sobie na trawce i się opala - Nie daj Boże gdyby któremuś kierowcy auto poszło nie w tą stronę i przejechałby po niej. Cóż za brak wyobraźni.
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
Lukas mało wiesz o bydgoszczankach poczekaj wrzuce fotki z całego pobytu w Bydzi .
Sosen - pierwszy raz widziałem coś takiego - ide tam tu i tam i tam jeszcze wszedzie koszulki SOSEN
Pozdro ziom - kolor babci debesciak
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.