--==maly==--, ja też kiedyś zeszłem z dobre drogi i to właśnie na rzecz VW 2.8 V6 w 3 miesiące się go pozbyłem i powiedziałem sobie nigdy więcej nie kupie nic innego jak BMW a wcale mi się VW nie psuł... ale to nie jest to... nie ta klasa.
tu nie chodzi o ciasne horyzonty... tu chodzi o pasje i wierność jednej marce, która jest ponad wszystko ,
...wali mnie to ze Audi jest taniej, wali mnie to że ładniejsze, wali mnie wszystko co nie jest związane z BMW... chcesz zobaczyć mój stosunek do innej marki... zobacz jak wygląda moje reno, dupowóz na co dzień...
Kubica dziś pokazał co znaczy BMW, to pasja ponad wszystko
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Barabus a widzisz a dla mnie głupotą jest kochanie BMW a śmiganie na codzień takim gównem jak RENO nie uznaje czegoś takiego.
Tak samo jak M3 na niedziele. A zawsze jak coś ciekawego stanie obok na światłach M3 będzie w domu heh.
--==maly==--, co Ty mi tu gadasz bzdury o jakosci audi, przez dwa tygodnie jezdziłem a6 2,5 tdi quatro ostatnio i jak porównalismy jakosc wykonczenia do 5er e60 to a6 to szajs az boli... i dobrze ze tylko dwa tygodnie widzialo moją noge bo pewnie szybki remont po dluzszym jezdzeniu by musialo przejsc...taka jest jakosc w audi, a beemka jakos ma sie coraz lepiej u mnie
tu nie chodzi o ciasne horyzonty... tu chodzi o pasje i wierność jednej marce, która jest ponad wszystko ,
...wali mnie to ze Audi jest taniej, wali mnie to że ładniejsze, wali mnie wszystko co nie jest związane z BMW... chcesz zobaczyć mój stosunek do innej marki... zobacz jak wygląda moje reno, dupowóz na co dzień...
a mnie wali twoje zdanie... i felgi 3 częściowe
BARABUS napisa³/a:
przypadek chciał że kubica jeździ w BMW. pewnie jakby Mc Laren go pierwszy
wziął do teamu to wygrywałby dla Mc Larena... nie widze tu pasji... to poprostu jego pracodawca...
z resztą to również mnie wali...
PS: -=mały=- te autka (Audi, VW) fajnie można zrobić.
gwinty nie są jakies mega drogie. glebe można wycisnąc o niebo lepszą niż w BMW
pozdro
pozdro
to kup sobie chłopie audi albo VW i sobie fajnie zrób i obniżaj i nie pisz tu takich farmazonów bo to nie miajsce na takie wywody. Zaloguj się na forum Audi-VW i tam sobie popisz takie herezje.
a mnie wali twoje zdanie... i felgi 3 częściowe
BARABUS napisa³/a:
przypadek chciał że kubica jeździ w BMW. pewnie jakby Mc Laren go pierwszy
wziął do teamu to wygrywałby dla Mc Larena... nie widze tu pasji... to poprostu jego pracodawca...
z resztą to również mnie wali...
pozdro
nie rozkminiam dlaczego jezdzisz bmw w takim razie jesli VW i Audi sa takie rewelacyjne
Co do kubicy to pasje to on pokazał ale napewno nie do bmw.
Szkoda mały twojego kebaba fajny był, mysle ze jakie auto nei bedzie jak bedzie zrobione tak jak twoja e36 to za bardzo do pracy i tłuczenia po droga srednio sie nadaje.
hahaha jeżdże bmw bo lubię tą markę.
nie podobajÄ… mi siÄ™ jadnak najnowsze modele (e60, e65 itd) tego koncernu i
gdybyście czytali ze zrozumieniem, zamiast na oślep wypisywac
jakies docinki, zauważylibyście że moje wypowiedzi odnoszą się tylko do nich.
poza tym nie wydaje mi sie zeby trzeba było aż tak antagonizowac kogos za to,
ze ma lub chce mieć auto innej marki niż bmw...
pozdrawiam
PS: zapomniałem dodac że zajebiście podobają mi się SAAB'y 9-3 Sport Sedan lub
w wersji convertible. Lubie też duże amerykańskie SUV'y. Z japończyków to chyba tylko Lexusy.
dziwni jestescie .. maly zamienil zameczone E36 na calkiem fajne i wygodne AUDI a wy po nim jedziecie .. do tego specjalnie na tym nie stracil ..
czasem dziwi mnie podejscie co niektorych do samochodow - klapki na oczach i nic innego .. samochodom z koncernu AUDI/VW brakuje tylko jednego ... napedu na odpowiednie kola ..
ponadto wiem ze maly i tak probowal byc "wierny marce" i szukal 328i/528i .. ale znalezc dobry egzemplarz .. chyba kazdy wie jak jest trudno ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
kuzyn, myślisz że jak masz zielono NICK to Ci wszystko wolno
ja tam wiem że on wróci do BMW niech się wam przyzna że już załuje..
wczoraj jak z nim rozmawiałem to prawie płakał
jeszcze teraz jak zobaczył skończone auto Kamila to już całkiem się rozkleii
czasem dziwi mnie podejscie co niektorych do samochodow - klapki na oczach i nic innego .. samochodom z koncernu AUDI/VW brakuje tylko jednego ... napedu na odpowiednie kola ..
ŚWIĘTE S�OWA
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach