a zawias Tobie czasem po autku nie został? co tam miałeś? 80/60?
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Po beemce były tylko felgi i już poszły.
Squad jak chcesz taki zawias szukaj niebieskich sprężyn KW -70/-40 i amory Ta technix tania kompozycje ale spisywała mi się świetnie i właśnie dzięki tym amorom było ze 2cm niżej jeszcze.
Nie miałem gwintu z Ta Technix ale ogólnie mam dobre zdanie o tej firmie jak za tą kasę jest wręcz świetnie amorki naprawdę fajnie pracowały. Nie jest to beton i mimo takiej gleby było trochę komfortu. Wiem,że na forum cult ktoś miał taki gwint ale nie pisał jak sie sprawuje.
Co do Audi jak postanowię go zostawić to dostanie felgi MAM 19'' glebę i będzie po komforcie
haha. Audi dobra fura. Nie mam nic przeciwko tym wózkom.
Tym bardziej jeśli chodzi o nówki z salonu. Wnętrza bez dyskusji
są ciekawsze niż w nowych BMW.
Co do Audi jak postanowię go zostawić to dostanie felgi MAM 19'' glebę i będzie po komforcie
wal do Fabiana, ma takie właśnie, albo Monoblocki od Vince'a
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Felgi mam już od 3 miesięcy i tak wyszło że dokupiłem do nich samochód ciekawe jak to będzie wyglądać. Tylko potrzebuje do nich dekle dokupić i z tym mam problem.
P.S. BMW napewno jeszcze będzie zobaczymy jak to będzie z tym audi może pójdzie na handel jeszcze nie postanowiłem co z nim będzie pośmigam troche jak przyjedzie i zobaczę czy mi takie coś pasuje.
Ostatnio zmieniony przez --==maly==-- 2008-06-08, 15:02, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Wg. mnie audi nigdy nie stało obok BMW, nie ta liga.
Jedyna marka jaka może konkurować z BMW to Mercedes.
Audi to VW pod innym znaczkiem i nic tego nie zmieni.
A BMW i Mercedes, od początku są znani jako producenci wysokiej klasy samochodów.
W zasadzie to nie temat o tym, ale ostatnio również na forum bmw5er, powstała mała dyskusja na temat BMW Audi itd.
Darex Ty jesteś najlepszy Rdzewiejące 3-4letnie S klasy okulary to jeżdżąca korozja a Ty mówisz o wysokiej jakości Mercedesa hahaha.
Ogólnie brak zabezpieczenia antykorozyjnego w mercedesach jest już faktem.
Kilkuletnie sztuki chrupią aż miło to gdzie ta solidność?
Poprzednie Vito zajmuje ostatnie miejsca w rankingach awaryjności.
Co prawda S klassa jest wysoko ale nikt nie brał pod uwagę korozji
Znajdź mi bezwypadkowe zardzewiałe audi od rocznika 90 w górę nie znajdziesz bo pod względem antykorozji audi jest bezkonkurencyjne.
Nie chce mi się zagłębiać ale jeżeli myślisz,że mercedes jest solidniejszy od audi to bardzo się mylisz.
Auta do 7 Lat
Najbardziej wadliwe okazały się modele wchodzące w skład koncernu DaimlerChrysler - Chrysler Voyager (zaledwie w 38,8% aut nie wykryto żadnej usterki), Mercedes klasa V (41,5%) oraz Jeep Cherokee (41,7%).
Nie chce mi się wklejać rankingów ale ogólnie z mercedesem jest tak,że jak im wyjdzie tak jest. Potrafią mieć jakimś modelem pierwsze a innym ostatnie miejsce w rankingu awaryjności.
Ostatnio zmieniony przez --==maly==-- 2008-06-08, 18:14, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy
No wiem że nowe Mercedesy rdzewieją są to złomy jak nie wiem( ostatnio u ojca na warsztacie Vito 112CDI stało miesiąc, przy przebiegu "225tysięc" kapitalka silnika ), dlatego nie liczy się dla mnie inna marka niż BMW.
Audi kiedyś było kiepskie znów teraz jest coraz lepsze, z Mercedesem jest na odwrót.
A BMW było zawsze super
Ja w ogóle nie mówię o nowych merolach że są super,tylko o tych z lat 90tych.
Bmw super?? Heh to podam Ci tylko kilka przykładów takich drobnostek jak wada fabryczna modeli E-46 i E-36 wyrywanie się mocowania tylnej belki z nadwozia co skutkuje jego spawaniem. W M3 E-46 też są jaja bo buda potrafi się zniekształcać pękają przednie szyby i zaczyna skrzypieć podszybie http://www.turnermotorspo...T_ID=4111225649
Nawet zrobiono elementy do poprawki fabryki.
Niestety bmw w wielu przypadkach poszło na cięcie kosztów i zrobiło kilka bubli ale teraz już się poprawili. Możesz wierzyć lub nie ale Audi to naprawdę bardzo solidne samochody wg mnie solidniejsze od BMW tylko jest jedno ale nie wyglądają tak ładnie i nie dają takiej przyjemności z jazdy nigdy FWD i quatrro nie dorówna RWD.
Jako typowy dupowóz koszty eksploatacji audi wychodzą sporo mniejsze niż BMW.
Nikogo nie przekonuje do Audi bo jest nudne i BMW daje dużo więcej emocji i frajdy z jazdy bez dwóch zdań ale co do jakości to bym się upierał.
P.S. I tak kupie bmw tylko to kwestia czasu.
Ostatnio zmieniony przez --==maly==-- 2008-06-08, 18:24, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Co to za rozmowa na forum BMW, która marka jest lepsze, tutaj najlepsza marka to BMW i ja nie mam do tego żadnych wątpliwości. ZAWSZE i TYLKO -B-M-W- ja nie zamierzam zmienić marki do końca życia taki jestem
Co to za rozmowa na forum BMW, która marka jest lepsze, tutaj najlepsza marka to BMW i ja nie mam do tego żadnych wątpliwości. ZAWSZE i TYLKO -B-M-W- ja nie zamierzam zmienić marki do końca życia taki jestem
.... ja nic nie muszę dodać , Jacuś to tylko przejęzyczenie .... ja nie jestem taki jak ty wierny po ostatnie dni tylko jednej marce
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
.... ja nic nie muszę dodać , Jacuś to tylko przejęzyczenie .... ja nie jestem taki jak ty wierny po ostatnie dni tylko jednej marce
eee tam macie ciasne horyzonty...
bez sensu... przeciez nie będę jeździł czymś co mi się nie podoba
tylko po to żeby mieć znaczek na masce
albo tylko dlatego żeby Robercik powiedział że jestem cool
eee tam macie ciasne horyzonty...
bez sensu... przeciez nie będę jeździł czymś co mi się nie podoba
tylko po to żeby mieć znaczek na masce
albo tylko dlatego żeby Robercik powiedział że jestem cool
Wreszcie coÅ› sensownego
Niestety ale większość którzy tak piszą używają samochodu do zabawy a ja np do zarabiania i BMW sporą część tych zarobków pochłaniało co trochę mijało się z celem.
Żeby tylko Audi nie zaczeło pochłaniać jeszcze więcej
W audi nie będę spawał co chwila felg kupował opon do tyłu i jeszcze wielu wielu rzeczy które nagminnie robiłem w beemce dlatego,że była jaka była.
P.S. Szukam E-36 328i Coupe jak by ktoś gdzieś widział coś wartego zainteresowania prosze o info na PW.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach