BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Bardzo dobry lakiernik poszukiwany- Warszawa
Autor Wiadomo
Anonymous
Go
Wysany: 2005-01-11, 01:11   Bardzo dobry lakiernik poszukiwany- Warszawa

Witam i od razu przechodzę do tematu.
Kilka miesięcy po poprzednich pracach lakierniczych lakier znowu nadaje się do poprawek. Lakiernik okazał się partaczem i teraz szukam w Warszawie lub jej bliskich okolicach bardzo dobrego warszatatu, który podjął by się kompletnego lakierowania nadwozia. Zależy mi na perfekcyjnym wykonaniu kilkuwarstwowej powłoki lakierniczej (potocznie zawnej kameleonem ;) . Ze zwykłym lakierem nie byłoby problemu ale zależy mi na odpowiednim efekcie przejścia z dominującej bieli w bardzo delikatny metaliczny techno błękit ;)
A ponieważ do lakierowania zazwyczaj należy zdemontować to i owo z nadwozia wolałbym, żeby lakiernik miał też doświadczenie z BMW i nie było głupiego tłumaczenia dlaczego to lub tamto się urwało/złamało lub zniszczyło w trakcie przygotowania do malowania.

Zatem odpada pan Gienio złota rączka i inne tego typu wynalazki...

pozdrawiam

Mondo Cane

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2005-01-11, 15:25   

Skontaktuj sie w tym temacie z userem KOZIOŁ - on ma extra lakiernika i własnie siedzi w Beemkach.

Anonymous
Go
Wysany: 2005-01-11, 16:38   

Dobra dziękuję,
choć liczyłem na nieco większy wybór :)

pozdrawiam

Mondo Cane

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2005-01-11, 19:25   

No niestety tu juz wszystk zostało przebrane warsztaty powybierane i efekty prac niektórych lakierników mozna ogldac na naszych spotkaniach.

A tamten chłopak ma bzika na punkcie BMW - jak poszukasz na stronce znajdziesz czerowane E30 własnie kolegi KOZŁA - i naraze sie innym ale ma pieknie połozony lakier zadko sie takie widzi.

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Pomg: 7 razy
Doczy: 21 Lis 2004
Skd: Warszawa - Zacisze
Wysany: 2005-01-11, 20:35   

ja mam dobrego lakiernika
robil moja Beemke i Kuby 325ix :D a takze inne auta moich znajomych :) m.in. Focusa, Vito, Cheereoke itd
na PW zapodam nr telefonu :) okolice Wesolej :D
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

Anonymous
Go
Wysany: 2005-01-11, 22:05   

OKi, dzięki za wszelkie informacje. Zastanawiając się nad sytuacją "przecietnego" kerowcy BMW być może warto byłoby zmontować ekipę, na przykład na następnym większym mityngu tak aby można było porównać poziom pracy różnych polecanych lakierników. Następnym krokiem byłoby utworzenie klubowej grupy nacisku (KGN ;) która jako przedstawicielstwo większej ilości potencjalnych klientów mogłaby podjąć próbę negocjacji z najlepszymi łatwiejsze do przełknięcia ceny za usługi...
Takie uzupełnienie bazy warsztatowej , z tego co zauważyłem, już tworzonej na forum.

Zupełnie innym pomysłem, nie wiem do jakiego stopnia realnym jest zorganizowanie (ale to już w skali kilku klubów nie tylko BMW) czegoś co nazwałbym Lack Contest - Konkursu Lakierniczego. Kilku, kilkunastu lakierników konkuruje ze sobą o palmę pierwszeństwa...Widziałem cos podobnego w TVN Turbo sponsorowanego przez któregoś z producentów wyposażenia lakierni samochodowych.

Postaram sie również sporządzić i opublikowac na tym forum porównanie wszelkich informacji i odczuć związanych z lakiernikami i ich poziomem obsługi.

pozdrawiam

Mondo Cane

center 

Pomg: 17 razy
Doczy: 31 Lip 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2005-01-11, 23:47   

ja moge zglosic swoja pieknosc do tego konkursu :)
chetnie poswiece lakier bo i tak mam troche rozny w kilku miejscach, pod warunkiem ze glowny wciaz bylby zloty.. 8)

mgr inż. Jędrek ;)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: