Pomóg³: 6 razy Do³±czy³: 09 Maj 2007 Sk±d: Topolany
Wys³any: 2008-05-31, 14:48 Warto kupić takie cudo i za ile?
Jak w temacie... Ile można zapłacić za takie felgi i czy ktoś ma zdjęcia tych felg z czarnym środkiem? Dodam, iż są w dobrym stanie, nawet opony do jazdy. Wada jest taka, iż ktoś je odświerzył sprayem Rozmiar to 8.5 i 9.5 / 17" et13.
Pomóg³: 5 razy Do³±czy³: 10 Sie 2006 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2008-05-31, 20:07
Cos mi to na schnycla nie wyglada i nie chodzi mi tu o kolor.dobrze popatrz z tyłu czy masz tam oz i ac schnitzer podpisane.Jesli tak to smiało.W 3tlg taki komplet tylko 10 calowe tyły zaczyna sie zaq same felgi od 4 tys w góre a z oponami konczy na 8 tys.wiec za 1.000 czy 1.200 smiało bierz jesli to orginał.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Wys³any: 2008-06-01, 00:19
Dzięki koledzy. Pewna pani czuła dyskomfort poruszania się na tych kołach i kupiła sobie 15", te mi odsprzedała i będzie żyła w nieświadomości, co posiadała. Jej mąż, by ładniej wyglądały ,psiknął je sprayem, bo klar odchodził i miały zadziorki. Felgi obują moje e32
P.S. kolega ma identyczny wzór felg, tyle że z logo RH i 18". Czym się one różnią od sznycli
P.S.2- czy opony 235/45/17 podejdą na tył? (mam prawie nowy kpl. Firestonów w tym rozmiarze, a obecnie są założone 255/40/17)
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 19 Sty 2006 Sk±d: BiÅ‚goraj
Wys³any: 2008-06-01, 00:30
valdi80 napisa³/a:
Dzięki koledzy. Pewna pani czuła dyskomfort poruszania się na tych kołach i kupiła sobie 15", te mi odsprzedała i będzie żyła w nieświadomości, co posiadała. Jej mąż, by ładniej wyglądały ,psiknął je sprayem, bo klar odchodził i miały zadziorki. Felgi obują moje e32
P.S. kolega ma identyczny wzór felg, tyle że z logo RH i 18". Czym się one różnią od sznycli
P.S.2- czy opony 235/45/17 podejdą na tył? (mam prawie nowy kpl. Firestonów w tym rozmiarze, a obecnie są założone 255/40/17)
I jakie to koszta ostatecznie wyszły za te kółeczka jeśli można zapytac ?
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
co so opon to śmiało możesz taki rozmiar zakładać....
dobrze że nie przepuściłeś okazji bo zaraz kilka osób z forum nie dało by Ci spokoju wyPytująć o namiary na właściciela tych kółek
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 04 Wrz 2006 Sk±d: BIAÅ�YSTOK
Wys³any: 2008-06-01, 08:48
Niezły zakup, w sam raz do e-32
valdi80 napisa³/a:
te mi odsprzedała i będzie żyła w nieświadomości, co posiadała. Jej mąż, by ładniej wyglądały ,psiknął je sprayem, bo klar odchodził i miały zadziorki. Felgi obują moje e32
he he, a jak jej stary zlogowany na beemce
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-06-01, 08:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 2008-06-01, 10:53
ANDRZEJ-BIELAK napisa³/a:
Niezły zakup, w sam raz do e-32
valdi80 napisa³/a:
te mi odsprzedała i będzie żyła w nieświadomości, co posiadała. Jej mąż, by ładniej wyglądały ,psiknął je sprayem, bo klar odchodził i miały zadziorki. Felgi obują moje e32
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach