No.jezierek.bo już faktycznie załamka mnie wyłapała jak zobaczyłem że zrobiłes auto i chcesz je zaraz sprzedac ale widze że kontynułujesz.Pamietaj.Auto nie da sie praktycznie przez rok z cywila doprowadzic do laleczki.Ty i tak szybko sie w planach przesunołes.Mi zajmuje doprowadzenie auta do stanu zadowalajacego 4 rok i jeszcze nie widze konca.Jak dasz rade zapraszamy do tarnowa.Nie może zabraknac tak takiego kebebiska.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
No.jezierek.bo już faktycznie załamka mnie wyłapała jak zobaczyłem że zrobiłes auto i chcesz je zaraz sprzedac ale widze że kontynułujesz.Pamietaj.Auto nie da sie praktycznie przez rok z cywila doprowadzic do laleczki.Ty i tak szybko sie w planach przesunołes.Mi zajmuje doprowadzenie auta do stanu zadowalajacego 4 rok i jeszcze nie widze konca.Jak dasz rade zapraszamy do tarnowa.Nie może zabraknac tak takiego kebebiska.
Tak to juz jest. Niestety trzeba byc wytrwalym i sie nie dawac jak sie wszystko sypie. A e36 jakie jest to kazdy z nas wie. Chociaz fakt faktem jak sie wszystko porobi to samochod potrafi zaskoczyc Ta linia qp jest ponadczasowa !
kupie dokładne przednia jesli ktos ma prosze o kontakt PW
Nie polecam kombinowac przez posrednikow - zalatw sobie kogos kto ma duzo znizek w aso i mysle ze powinienes sie w 200 pln z tym spojlerkiem zmiescic. Ceny na nie ostatnio poszly w dol.
Bylem pare dni temu w ASO pytac o dokladke zderzaka M3(przod) , koszt 220zł . Na allegro koles sprzedaje po 240zł wiec lepiej bedzie jak kupisz w aso nówke.
Ostatnio zmieniony przez noname 2008-05-18, 21:53, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Chyba Pana skÄ…dÅ› znam
Gratki fajnego kebaba. Dusza się raduje, iż są na dzikim wschodzie tacy pasjonaci bawarek. Jak tak patrze, to wstyd się pokazać na Krywlanach swoim parchem...
nowe lampy na samochodzie
Jutro podobno ma byc juz xenonik, tylne lampy i próg brakujacy m3
Rano na 8:00 jestem umówiony na zalozenie LPG niestety ale cięzko jest a jeździc sie chce hehe
Na srode odbiór auta wiec umówione sie na ustawienie swiateł i czekac az wypłaca za stłuczke a dostałem nie mało wystarczy na zderzak tył m3, lakierowanie i lakierowanie progów moze dokładka przód wpadnie w rece na dniach fotki
Wstyd to kraść a na LPG śmigają lepsze wozy nawet nowe s klasse u wroga.
A to jest 14 czy 15 letnia beemka więc ja tu wstydu nie widzę.
Najwięcej zawsze mówią na ten temat Ci co wyjeżdżają tylko w niedziele
--==maly==--, dobrze gadasz ja gazu nie mam ale jak bym sporo jezdzil to bym zalozyl i sie tego nie wstydzil Wolał bym miec gaz i jezdzic niz nie miec i zeby auto stalo. Dobra instalacja nie jest zła i przede wszystkim dobrze ukryta.
_________________ SPRZEDAM DOS�OWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
musze zmienic felgi te strasznie ocieraja mi o nadkola niestety mam coś źle zrobione chyba
dlatego szukam czegos innego a ze akurat borbet T ma 9.5x17 i jakis tam spory parapecik
z chęcia chciałbym schnitzery małego ale on ma cene kosmos
mały nie ma schnitzerów tylko oz futura.
borbet lÄ…dny ale musi byc konkretna gleba wtedy bedzie ok
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
mały nie ma schnitzerów tylko oz futura.
borbet lÄ…dny ale musi byc konkretna gleba wtedy bedzie ok
Jesli ci przyciera to radze zalozyc jakies twarde sprezyny.. bo niestety gleba robiona metodÄ… "brzeszczotowÄ…" tak wlasnie wyglada ze auto podskakuje i mocno kuca na dolkach. Na allegro byly calkiem mile komplety sprezyn KW 70/40. Ja bym na twoim miejscu o tym pomsylal. Warto tez kupic sobie twarde odboje na amorki i ich tam grubo naladowac i powinno byc ok. Ewentualnie opcja ostatnia - gumy miedzy zwoje do sprezyn....
Borbet T nawet w 16x9 et 30 ladnie robi - pare fotek z auta mojego kolegi (w trakcie roboty ale to tylko czysto pogladowo)
A co do futurek malego to slyszalem ze juz beda miec nowego wlasciciela
nono futurki tez o tym słyszałem miroll, jestes słabo poinformowany mam własnie 70/40 KW i teraz dałem po 1 gumie w spręzyne z tyłu nie ociera, ale felgi zostały juz jako tako sprzedane i jak sie uda będa borbet 8x17 i 9,5x17 et35 chodz sa na allegro jeszcze z czarnymi srodkami ( juz nie chce tego koloru ) 8.5x17 przód i zastanawiam sie
oponki naciagne 215/40
[ Dodano: 2008-05-23, 23:23 ]
a jeszcze takie felgi z allegro ?
9x17 4sztuki ale nie ma ET koles nie zna
nono futurki tez o tym słyszałem miroll, jestes słabo poinformowany mam własnie 70/40 KW i teraz dałem po 1 gumie w spręzyne z tyłu nie ociera, ale felgi zostały juz jako tako sprzedane i jak sie uda będa borbet 8x17 i 9,5x17 et35 chodz sa na allegro jeszcze z czarnymi srodkami ( juz nie chce tego koloru ) 8.5x17 przód i zastanawiam sie
oponki naciagne 215/40
[ Dodano: 2008-05-23, 23:23 ]
a jeszcze takie felgi z allegro ?
9x17 4sztuki ale nie ma ET koles nie zna
Hamann zacny ale mnie to wyglada na klasyczny zestaw 8.5 + 10j. Zadzwon do goscia niech ci wysle fotki ramion od tylu tam jest nabity rozmiar, ET i LK.
Troche odswieze temacik
Prawdopodobnie jutro mam dostac zderzak tył m3
wiec mam nadzieje ze do piÄ…tku uda mi sie pomalowac go w kolor jak i progi
Patrzyłem na progach sa smieszne spinki od wewnątrz, mam pytanie jak je zaczepic
Ciągle chodza mi po głowie mysli zeby wstawic fotele m3 lub te recaro m-technik (obszyc skóra vaniliowa lub taka zółta jak u noname) i dołozyc klimatyzacje, lub tez sprzedac i kupic sedana 97 lub 98 silnik 2.8 - prosiłbym o wasza porade co robic
jak juz pomaluje zderzak i załoze progi zrobie jakaś sesje bo nic nowego nie mam
zeby zalozyc progi musisz wywiercic w progach pare dziur na te spinki to samo na dole pod spodem operacja bolesna jak sie ma zdrowe progi bo zaraz ruda wejdzie.
_________________ SPRZEDAM DOS�OWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
Sprzedawaj i kupuj SEDANA a TAK powaznie , jesli auto masz w bdb stanie ( blacha, zawieszenie, silnik ) to raczej doloz te rzeczy ktore wspomniales i bedziesz mial coupe z prawie full opcja . Za ta kase co bys sprzedal coupe swoje z 92r , raczej bys nie kupil w bdb stanie sedana 97r z silnikiem 2.8 , musialbys troche dolozyc .
P.s nie poddwaj sie zostalo ci juz tylko pare rzeczy do zrobienia , i bedziesz mial full coupe
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach