No wydech to masz w ci%$%pkę hehe...ja bym go wyeksmitował a wsadził jakas prostą zwykłą dwururkę
A gdzie ty mojego grata żeś wypatrzył?? na łące heh bo mnie az na łąke po drugiej stronie wygnali jakies kraweżniki i opony od tirów zaliczałem co chwilę jak wjeżdzałem po tej pół metrowej dziczy
tłumik ma fajne brzmienie i narazie zostaje... moze nie wygląda za bardzo estetycznie ale spełnia swoją funkcje i ma bardzo fajny dzwiek hehe Ja stałem na łące tam za tym miejscem co hamowali furki... a twoją beti widzialem z tej góry jak foty cykałem po drugiej stronie jakoś stała... widac bylo ze odpicowana...
wierze Ci, ze ladnie pewnie brzeczy ta rurka ale jest malo estetyczna i poprostu nie pasuje do tego auta. mozesz ja poprostu obciac w miejscu gdzie jest w poziomie jeszcze i tez bedzie nadal fajnie brzmialo i bedzie lepiej komponowalo sie z calym autem.
szkoda obcinać bo to orginalny wydech supersprinta po jednym sezonie nówka kosztuje 700zł ... Ale przyznam wam racje 2 rurka lekko przycieta z boku była by kozacka Ten wydech buczy leciutko... a przy wysokich obrotach jest zaje..scie jak WRC ;D
[ Dodano: 2008-12-19, 20:06 ]
Doszło kilka nowych gadgetów :d
MHW
BH
[ Dodano: 2009-08-09, 21:44 ]
kilka fotek na nowych felach BBS RM
[ Dodano: 2009-09-01, 22:26 ]
_________________ ~dEeste
Ostatnio zmieniony przez dEeste 2008-05-16, 23:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach