jezierek jesli mozesz to napisz tu lub na prv gdzie i za ile kupiles tylnie sprezyny z regulacja ( nowe ? czy uzywki ? ) . Te sprezyny sa przeznaczone do e36 czy dopoasowales od innego auta ?
na allegro koles miał 2 sztuki po 209zł nówki !
Tak patrze w Twój avatar to Twoje autko ? podrzuc link do tematu jesli masz bo ciekawia mnie felgi i szybki ile %
ok tył skręcony na polowe spręzyny wiec jest git, amorki maja odbojniki i osłony
Gleba z -60 na -70
bandyta
załozyłem tez nadkola na przód zostało załozyc oslone pod silnik mysle ze jutro mi sie to uda no i polerka rantów na majówke i to byłoby na tyle. Tak wiec zdąrzyłem na majówke ale to nie koniec modów
Autko sliczne , jedyne co mi nie sie nie podoba to czarne nerki ale to kwestia gustu. Jesli bedziesz chcial sprzedac te sprezyny z regulacja na tyl to pisz
Ostatnio zmieniony przez noname 2008-05-07, 22:31, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Mały skończył auto, sprzedaje, Jeziere również, David E36 cabrio też, Kioloff postawił "kropkę nad i " także, ludzie co sie dzieje , to chyba tylko ja jestem jakiś inny, moje auto już od dawna w stanie jaki chciałem osiągnąć , ale nawet przez myśl mi nie przechodzi fakt sprzedania cabrio
hce nowszy rocznik i cos z klima drazni mnie 10x17 z tyłu jeździc sie nie da amorki składa do końca wali ciągle tak wiec idzie na sprzedaz.Zobaczymy jakie będzie zainteresowanie
Mały skończył auto, sprzedaje, Jeziere również, David E36 cabrio też, Kioloff postawił "kropkę nad i " także, ludzie co sie dzieje , to chyba tylko ja jestem jakiś inny, moje auto już od dawna w stanie jaki chciałem osiągnąć , ale nawet przez myśl mi nie przechodzi fakt sprzedania cabrio
Ty sie nie znasz. Pogonic juz dawno powinienes. Pamietasz ze ja to od Ciebie odkupie jak tylko bedziesz chcial. Ja bym sie na twoim miejscu nie zastanawial - musisz sie rozwijac. Czas na cos nowszego ilez mozna sie babrac z 12 letnim E36 ?
Ty sie nie znasz. Pogonic juz dawno powinienes. Pamietasz ze ja to od Ciebie odkupie jak tylko bedziesz chcial. Ja bym sie na twoim miejscu nie zastanawial - musisz sie rozwijac. Czas na cos nowszego ilez mozna sie babrac z 12 letnim E36 ?
ty mi tu gadasz o sprzeedaży cabrio , a ja bym jeszcze chętnie moje byłę coupe odkupił żeby cabrio miała partnera pod domem
troche nowosci
beemka zostaje u mnie tak długo jak to tylko mozliwe
Na dniach wymiana maglownicy + końcówki wachaczy
portowe spręzyny z regulacja wysokosci wywaliłem a załozyłem -40 KW - zdecydowanie jest wyzej i dalej mi ociera opona na chopkach
Dzis przymiarka felg miałabys zamianka ale jednak jej nie ma 10x17 zostaje na tyle lecz pomaluje srodki na srebno.
w poniedziałek beda lampy przednie firmy depo z ringami do tego dojdzie xenon 6000K H7. Pod koniec tygodnia progi m3 będzie trzeba pomalowac od razu jak dostane zderzak tył m3
kupie przednia dokładke pod zderzak, jesli ktos ma prosze o kontakt
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach