Jagub ja raczej tez zawsze mówie że max 17 do e36 ale powiem szczerze ze nie jest żle.Fajny wzór felgi.Wporzadku.W realu jeszcze lepiej napewno wygląda.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
ja kupilem jakies 4ry lata temu nowke od polskiego przedstawiciela... wtedy byl nim FOSAB w wawie... z tego co pamietam to kosztowal troche ponad 1tys pln (uniwersalny bo dedykowany byl za 3.6 tys pln + 22% VAT )
puz napisa³/a:
jak juz bedziesz miał dosc! chetnie odkupie te koła od Ciebie
nie wiem czy je oddam...
kiloff napisa³/a:
co to za kabelki ? i ta srebrna puszka ?
udalo mi sie wyrwac KOMPLET z dwiema podwojnymi ORI antenami, pelna wiazka, pilotem itp
A powiedz mi glosny jest ten tlumik??? BO szukam czegos glosniejszego od serii ale nie ryczacego tylko pomrukujacego fajnym basem I jak z mocowaniem jesli jest iniwersalny???
_________________ SPRZEDAM DOS�OWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
tlumik jak byl zalozony gdy reszta ukladu byla seryjna byl cichszy od zwyklego orginalnego uzywanego (ja mialem z pierwszego montazu tlumik na aucie) przy niskich obrotach, ale dzwiek byl znacznie ladniejszy (bardziej orginalny) a na srednich i wyzszych obrotach byl ciut glosniejszy ale barwa dzwieku byla duzo milsza
sprawdzam zainteresowanie... widze ze na 19-20cali na allegro jakies masakryczne ceny weszly... nie chce ich sprzedawac wiec okazji nie ma
[ Dodano: 2008-05-13, 20:49 ]
nie bylo czasu zeby uaktualnic....
doszlo troche gadzetow
LCD 7" Blaupunkt ze sluchawkami IR
Tuner TV alpine z dwoma podwojnymi antenami
a tu pstryczek elektryczek zamontowany w tylnej popiolce odcinajacy zasilanie calego ukladu:
piloty od lcd i TV tuner'a:
elegancki montaz (zlozony troche przyslania lusterko ale za to widac z kazdego miejsca w aucie obraz):
tv idealne na korki... odbior zalezy od sily sygnalu... w czasie szybszej jazdy zrywa obraz... niebawem dojdzie DVD jakies z divixem i jakies 25 metrow kabli i przy okazji calosc zostanie podlaczona do instalacji radiowej zeby dzwiek z TV/DVD bylo slychac w glosnikach... sa az 3 opcje: sluchawki (zeby nie przeszkadzac kierowcy ), glosnik w LCD, i glosniki w aucie
Jakub.Wiem.Tablice rejestracyjna zdjołes jest bardziej agresywna teraz.to to?
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
zastanawiam sie nad sprzedaza...
powiedzcie ile moze byc warte auto tak jak stoi tj:
-19tki
-zawias KIT KONI z regulacja twardosci amorow
-heble przod ebc turbo groove +green stuff (niedawno zmienione klocki)
-przod ORI zderzak ///M reszta laminaty itp
-srodek skora (fotele przod ori ///M cabrio z grzaniem, nie wejdery, reszta obszywana skora)
-radio alpine, cale audio, monitor LCD balupunkt +sluchawki IR, tuner TV alpine itp, itp ( lekko liczac sporo ponad 5tys pln)
-remus 2x90mm w igla stanie
-50tys km po remoncie silnika z wymiana czujnikow itp (w sumie 5tys pln), jezdzony na 10w60 castrol edge, praktycznie bez zuzycia oleju
- lpg na blosie butla w kole (zero problemow przez 50tys km - praktycznie bezobslugowa)
-kit K&N
-dzialajaca klima
-lampy depo + xenon 8tys K
-dzialajacy ABS
-elektryka szyb przod, el reg lusterek
-aku nowka 95Ah futura z 3 letnia gwarancja
-przebieg 250tys km, u mnie 75 tys km w 5lat, sprowadzona z francji w 2001 (wtedy w kwitach 136tys km, w kraju wlasciciel co ja sprowadzil jeden a pozniej przez 2 lata drugi a od 5ciu lat ja)
- lakier kaschmirbeige metalic (bardzo zadko spotykany)
jeszcze pewnie sporo innych rzeczy o ktorych zapomnialem... jak byscie wycenili takie auto z tymi wszystkimi atrakcjami?
jak miałbym ja ciac dałbym ci
3000-koła + 600 opony
800-zderzak
radyio i pokrewne 1500
lusterka 120
siedzenia 1300(1500)
silnik 1500
drzwi 200
kiera 100
lampy 200
gałka 30 itd itd
kurde nie ma tak dużo ale 13 jest do zdobycia w miarę zwartym czasie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach