Chyba najciekawszy superoes w tym roku. Brawa dla tego kto "układał" majowe próby
Piotr Ostrowski i Buni tradycyjnie poza zasięgiem - gratulacje. Słowa uznania należą się moim zdaniem LUKASowi bo jak by nie było słabszym samochodem i przede wszystkim na gorszych oponach, co ma na tym torze kluczowe znaczenie dawał radę zwłaszcza na bardziej technicznej według mnie próbie S1.
Ja już prawie cały tył rozebrałem - zostało tylko odkręcić sanki trzymające dyfer i okaże się dlaczego miałem skrętne koła na obu osiach Na razie znalazłem zerwaną jedną tuleję lewego wahacza, a samochód robi na drodze co mu się podoba przy zmianie kierunku jazdy...
było super
pogoda dopisała
próby ustawione całkiem ciekawie
asfalt na kartingu rewelacja
co do moich wyników hmm no coment trzeba trochę popracować zainwestować w oponki i dalej sie bawić
Wreszcie mam chwilke zeby cos skrobnac.... Zabawa na torze Kielce byla super. Fajnie ustawione proby, dobra organizacja, asfalt nowka sztuka no i pogoda nawet dopisala
a najbardziej super byla biala i jej kierowca
Wielkie dzieki dla LUKASA za mega zabawe i mile towarzystwo jakbys szukal pilota na nastepny rajd to ja sie pisze
Milo mi bylo was poznac i mam nadzieje na spotkanie na nastepnym super osesie