Wysłany: 2008-04-30, 00:37 [E36] AGGI ->> 318 is coupe
Witam! Wreszcie po dlugich poszukiwaniach trafilam na odpowiednią beemke do modyfikacji - gleba i felgi już są
E36 318 IS, 1992 rok, kolor mauritiusblau metallic, pelna elektryka i klimatyzacja, wnętrze w kolorze nadwozia.
Co myślicie - da rade zrobić z niej germana??
Ostatnio zmieniony przez center 2008-08-14, 10:34, w całości zmieniany 1 raz
super sie prezentuje na tych kółeczkach
ładnie dochodzi koło do nadkola
zacząłbym od wymiany :
-lampy tył chociaż nie wiem które masz bo na pierwszym zdjęciu są tjuningowe ale na następnych fotkach chyba juz są inne te prawidłowe ... dobrze widzę? jak jest?
-wydech
-kierunki z przodu
-brewki out
Dzięki za komentarze, ciesze się że Wam sie podoba w sumie to muszę przy okazji podziękować Alexil'owi , który dzielnie towarzyszył mi przy jej zakupie i służył cennymi radami
x_e_o_n
jak chcesz wgląd na żywca - żaden problem - zawsze mozna zrobić spocik na mieście, też chętnie obejrzę Twoje piękne cabrio
CyRyL
dobre oko tjuningowych lamp już nie ma
tym tematem zaopiekował się WiechuE30 wielkie dzięki
wydech i kierunki z przodu są w planach
brewki mi się podobają więc zostają to są oryginały kamey, poza tym z tego co się orientowałam to ciężko byłoby je usunąć nienaruszając lamp
Pozdrowionka
Ostatnio zmieniony przez AGGI 2008-04-30, 15:47, w całości zmieniany 1 raz
Kamei Agnieszko Mimo, że to oryginały to wielu osobom się te brewki nie widzą, podobnie jak mnie Tak czy siak Twoje auto, Tobie się ma podobać. Ale komin konieeeecznie out !
właśnie się jeszcze zastanawiam czy wrzucać tu M-pakiet
czy na razie rzucić kolor na dół bo tak też ładnie wygląda........
Narazie nie maluj dołu, tylko szukaj M-Pakietu, nie musi być oryginał, są zamienniki z ABS`u (jeden gosć na allegro sprzedaje) całoś wychodzi taniej niż na oryginałach, a jakoś ta sama.
Bardzo mi się podoba beema, pewnie dlatego, że jest dobra felga i siedzi nisko. Teraz tylko tak jak mówię, brakuje tego M-Pakietu i z zewnątrz masz auto załatwione
Autko bardzo fajnie się prezentuje. Ładny kolor i Motorsporty w pytkę Dobrze że te tjuningi z tyłu już poleciały Jeśli bez m-pakietu to dobrze by było dół w kolor wrzucić
brwi mi się ie podobają, ale wiadomo- rzecz gustu
i jeszcze dodam mój firmowy tekst poproszę fotki wnętrza
.....
i jeszcze dodam mój firmowy tekst poproszę fotki wnętrza
fotki wnętrza - proszę bardzo - na razie mam tylko dwie, z operacji wyrzucania fabrycznego radyjka (kaseciaka) ,
oczywiście w planach wymiana kiery i foteli
a z tym dołem to sie zrobi, jeszcze nie wiem co dokładnie, ale coś napewno
pzdr.
Ostatnio zmieniony przez AGGI 2008-05-02, 18:40, w całości zmieniany 3 razy
Przede wszystkim usuń ten wstrętny wydech i szpetne brewki. Wtedy będziemy dalej dyskutować.
W opisie na początku napisałaś pełna elektryka - co przez to rozumiesz?
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
german nie musi miec plastikow .. wystarczy dobre kolko i gleba
kiloff słuszna uwaga
Bandit
wydech na pewno poleci , brewki na stówę zostaną - mnie się podobają - to najważniejsze
napisałam pełna elektryka bo chyba nie ma coupety bez:
-elektrycznych szyb
-elektrycznych, podgrzewanych lusterek
poza tym:
2 strefowa klima
abs
i takie tam....
niestety nie ma szybra (takie niby nic-a jednak coś)ale jak jest klimka to jakos to przezyje
RoboCop
podobnie jak pisałam do xeon'a badajcie kiedy chcecie - zapraszam
niestety do Torunia nie jadę swoim-podczepiam sie pod WiechuE30, więc na majówce jej nie obadacie
Ostatnio zmieniony przez AGGI 2008-05-03, 11:14, w całości zmieniany 1 raz
Siemka
Jak dla mnie to duży plus za kolorek Jak dla mnie to jest najładniejszy ( sam taki mam w e 36 ) no może oprócz avus blau który jest jeszcze ładniejszy
Przemyśl sprawę pomalowania dołów zderzaków i progów w kolorek naprawdę auto wygląda o wiele lepiej
Wnętrze widać ,że czyste fotele nie poprute jedynie co mi się nie podoba we wnętrzu to kolor plastików ,ale to dlatego ,że jestem maniakiem czarnych wnętrz
Podsumowując pomaluj dół w kolor i wywal końcówkę wydechu i będzie gites a i jeszcze ten głośniczek w drzwiach kierowcy zrób
P.S. daj fotki silnika i rozkodowany VIN
Pozdro
_________________ Motor i Samochód słucha się tylko kierowcy
AGGI pełna elektryka to jeszcze sterowane fotele, uchylne tylne boczne szyby...
auto fajne - wcześniej pisałem o włascicielce
no tak o fotelach nie pomyślałam , a o szybkach nie słyszałam
poprostu nie chciałam pisac ze ma el.szyby i el.lusterka jak to jest standart-to tak jak by napisać że ma 4 kółka, hehe
Rambo napisał/a:
...
Podsumowując pomaluj dół w kolor i wywal końcówkę wydechu i będzie gites a i jeszcze ten głośniczek w drzwiach kierowcy zrób
P.S. daj fotki silnika i rozkodowany VIN
Pozdro
jak juz pisałam wydech poleci i z dołem coś sie zrobi - to napewno
głośniczek w drzwiach kierowcy jest-wszystko gra-fotki są zrobione akurat wtedy jak sprawdzaliśmy co tam siedzi
fotki silnika i rozkodowany VIN dodam później (musze zrobić )
pzdr.
Ostatnio zmieniony przez AGGI 2008-05-03, 11:38, w całości zmieniany 2 razy
tylnie szyby w elektryce to duża rzadkość - jakies chore ceny to osiąga a przydatny gadżet, szczególnie jak ktoś nie ma klimy/ jak ja/ uchylony szyberdach z tyłu szyby i jest przewietrzanie bezprzeciągowe.
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...