Wysany: 2008-04-16, 18:45 Jakie funkcje w kluczyku [e36]
Siemka mam kluczyk do e36 ma on trzy przyciski
-jeden na srodku okragly do otwierania auta ,
-nizej po lewej stronie do zamykania
-i obok niego po prawej jest przycisk do czego on sluzy od razu powiem ze nie moge nim otwierac tylniej klapy .. czy mam cos nie teges z kluczykiemczy co jest dziek iza odpowiedz
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
U mnie jest tak:
Duży okrągły z góry - zamykanie
dwa poniżej:
lewy - otwieranie
prawy - włączanie oświetlenia w kabinie.
Dokładnie tak. A co do pytania MrKrYH_e34 to ma to zastosowanie jak na parkingu zostawiłeś samochód a nie pamiętasz dokładnie gdzie. Wówczas jak jesteś blisko miejsca zaparkowania włączasz podświetlenie kabiny i masz znaleziony samochód. Inne zastosowanie może być takie, jak wieczorem/w nocy zamknąłeś samochód a nie jesteś pewien czy zabrałeś daną rzecz z np. siedzenia, wówczas włączasz podświetlenie i już wiesz. Tak na dobrą sprawę jest to bajer. Ale bajer, który cieszy
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
U mnie jest tak:
Duży okrągły z góry - zamykanie
dwa poniżej:
lewy - otwieranie
prawy - włączanie oświetlenia w kabinie.
Dokładnie tak. A co do pytania MrKrYH_e34 to ma to zastosowanie jak na parkingu zostawiłeś samochód a nie pamiętasz dokładnie gdzie. Wówczas jak jesteś blisko miejsca zaparkowania włączasz podświetlenie kabiny i masz znaleziony samochód. Inne zastosowanie może być takie, jak wieczorem/w nocy zamknąłeś samochód a nie jesteś pewien czy zabrałeś daną rzecz z np. siedzenia, wówczas włączasz podświetlenie i już wiesz. Tak na dobrą sprawę jest to bajer. Ale bajer, który cieszy
ja to używam w inny sposób, idze jakaś foka koło parkingu, obcinka wzrokiem na cabrio, ja wtedy cyk światełko , ona LOL , noi gadka szmatka, riki tiki, bara bara
ja to używam w inny sposób, idze jakaś foka koło parkingu, obcinka wzrokiem na cabrio, ja wtedy cyk światełko , ona LOL , noi gadka szmatka, riki tiki, bara bara
taaaaa .. a kaska w tym momencie w pysk z plaskacza ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Pierwszy okragły (lub prostokąty) przycisk służy do otwarcia centralnego zamka wyłączenia aktywności alarmu i opcjonalnie ryglowania przeciwwłamaniowego i włącza oświetlenie wnętrza...(jak nie możesz trafić do auta idziesz za światełkiem )
Drugi za nim prostokątny centarlne ryglowanie
Trzeci z lewj strony boku kluczyka(pilota) dodatkowe ryglowanie przeciwwłamaniowe (opcja) i włączenie autoalarmu
Ta opcja z dodatkowym ryglowaniem zamków służu temu by po wybiciu szyby nie dało się wyciągnąć kołka i otworzyć drzwi. po naciśnieciu przycisku słychać charakterystyczne bzykniecie i i cichy chrobot jakby drugi raz zadziałał centralny.
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Ostatnio zmieniony przez MARAS 2008-04-22, 23:57, w caoci zmieniany 1 raz