Jest piękna!!! A cena za nią jeszcze ładniejsza
Wcale cena nie jest jakas zabójcza.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
na stronach wroga czasem sobie spojrzę na ten model to ceny tak jak piszecie wahają sie w granicach 150 tyś E za ładny egzemplarz
na oczy nigdy nie widziałem tego...
nie marzę o posiadaniu tego... ale chociaż zasiąść za sterem na odpalonym motorze i pooperować gazikiem
Pomóg³: 45 razy Do³±czy³: 02 Kwi 2004 Sk±d: GdaÅ„sk
Wys³any: 2008-04-17, 07:42
O aucie nie wspominam bo szczęka sam opada na buty
Podoba mi się ten zastaw Hi-Fi takiej mini wieży w aucie jeszcze nie widziałem
Felunek też konkretny nie wiem czy dobrze odczytałem rozmiar opony 315/35?
Fotele no bajka
aż mi się nie chce wierzyć że do dolotu bmw dało taką badziewną rure jak od odkurzacza marki zelmer za Gierka
no gdzie zmieścić butle z gazem cały bagaznik zajmie
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 01 Lut 2006 Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2008-04-17, 23:54
Jakoś Wam powiem że torowa wersja Mnie nie przekonuje a co dopiero ten egzemplarz (tapicerka na fotelach wieśniacka)
Zawsze M1 podobało mi się w wersji ulicznej , ogólnie zasze wolałem auta sportowe od wyścigowych
Tyle że M1 w zasadzie Winno nosić znaczek Ferrari bo stylistycznie to typowy wóz z Maranello
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach