A można wiedzieć czy to droga zabawa takie stalówki??? Bo ja na jakieś koła poluje i ciągnie mnie do stali
_________________ Potrzebujesz fajnych zdjęć? Chcesz sprzedać auto na allegro i potrzebujesz fajnej aukcji? Wesele? Chrzest? Albo sesja ukochanej teściowej? Chętnie pomogę! Nie boje się żadnego pomysłu! http://wojciechkulbaka.ownlog.com
koszt przerobienia kompletu stalówek ok. 500zł jak chcesz na pw. dam ci namiar;)
tak porzy okazcji przemieniłem dzisaij opony na moich aluskach z przodu:) 225/40/18 Michelin zostal zastąpiony oponą nankang'iem 215/35/18. oponka duzo fajniej lezy, kilka fotek dla zainteresowanych, cos czuje ze niedlugo i z tylu zmienie na nizszy profilek:) teraz jeszcze obnizyc i zając sie troche lakierem:)
oponki: ,
na aucie
dla porównania 225/40 z tylu
Ostatnio zmieniony przez AREOX_m52 2008-03-27, 17:37, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy
przerabialem u siebie 215/35/18 .. i zarzekalem sie ze juz wiecej nie zaloze .. ale jak widze jak baloniasto siedzi 225/40 to mnie znowu w ta strone kusi ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Wielki szacunek, ja u siebie mam 225/40/18 i 235/40/18 i czuć, że oponka wązka, ale profil 35 to już wariactwo (w pozytywnym znaczeniu tego słowa)
Myślałem że taniej takie felgi przerabiają. Szkoda tylko, że to 16 bo nie mam obecnie takich opon. Tak to bym brał
_________________ Potrzebujesz fajnych zdjęć? Chcesz sprzedać auto na allegro i potrzebujesz fajnej aukcji? Wesele? Chrzest? Albo sesja ukochanej teściowej? Chętnie pomogę! Nie boje się żadnego pomysłu! http://wojciechkulbaka.ownlog.com
jezeli chcesz mam 2x michelin pilot alpin 225/50 w stanie naprawde dobrym jakies 6.5mm bieznika w cenie 100zł za 2szt;) \
a co do 18 to da rade wytrzymać przynamniej po pierwszym dniu ujezdzania hehe
W You can dance było podobne auto do Twojego gość mówił ze sie interesuje driftem i sie pokręcił parę razy myślałem że to Ty
W takiej zajawce jak przedstawiają uczestników tylko koła miał inne .
Ostatnio zmieniony przez Mr X 2008-03-28, 16:26, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
W You can dance było podobne auto do Twojego gość mówił ze sie interesuje driftem i sie pokręcił parę razy myślałem że to Ty
heheheh dobre takich schizów z moją medialnością nie mialem dzięki za komenty;)
gość jest naprawdę ok brał odemnie szpere z miesiąc temu, teraz będzie obszywał swoje weidery u nas
gość jest naprawdę ok brał odemnie szpere z miesiąc temu, teraz będzie obszywał swoje weidery u nas
tak to jest w miare jedznia apetyt rośnie.. taki m54b30 sadze bedzie dawał rade, przynajmniej tylko na cos takiego mnie stać finansowo. Silnik w zasadzie juz siedzi, pol wydechu z m3 tez. Jutro załatwie sprawe ze wspomaganiem i chlodzeniem i mozna sie umawiać z Danielem na wizyte w świdniku. Bedzie jakis dolot, progam z lodzi no i ten wydech odrazu po złozeniu, a w miedzczasie dodzie x-brace bo wpadł mi w ręce:P PO ukonczeniu roboty porobie troche fotkek bo w sumie zdanej aktualnej tu nie ma
mały update siedzi jezdzi jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia... ale ogolnie pierwsze odczucia sa bardzo pozytywne silnik ladnie daje rade;)
Auto juz poskładane jezdzi!! jestem bardzo zadowlony z silnika i kilku gazetów;) jest jeszcze jedna rzecz do zrobienia ale to juz tylko kwestia czasu wiec nawet nei ebde o tym pisał:P
Ogólnia co nowego bunia dostała:
-silnik m54b30, dolot k&n z obudiowa i zimnym dolotem,
-wydech : barany m3 3.oz tasma termoizolacyjna srodkowy i katalizatory m3 3,2 i koncowy robiony na zamowienie w MTG Płock przelotowy baaardzo wyciszony
- program z łodzi (co daje ile daje nie wiem?!) odcinka przesunieta gdzies na 7tys.
-x-brace lezy do załozenia
-szpera 3:15 spięta na ile procent nawet nie wiem, mowi sie cos chyba o 40-45% chyba..
-sprzęgło dostało z 2,8 nowy docisk tylko dalem bo akurat mialem na zbyciu
Mechanike robilem z kumplem PYNIEM w garazu:) a elektryke wydech FWmotorsport Świdnik. Pozdro dla Daniela i Pawła dziekówka za robote. Jest to juz chyba moment gdze moge cos powiedziec o silnik i tym aucie.. dla mnie ogólnie rzecz biorąc silnik jak najbardziej sluszny do e36:) ekonomiczny zrywny fajnei jedzie od samego dolu, zeby postawic auto bokiem na 18calach 225 bajka:)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach