kemot324 napisał/a:
Dzięki. Ale wydawało się mi że w licznikach Alpiny były żółte wskazówki
były też różówe i zielone ale tylko w limitowanej wersji 243 egzemplarzy B6 E30.
i grubo się mylisz, kozacko wyglądają białe tarcze zegarów łącznie z białą tarczą zegarka i białymi wskazówkami, wtedy jest kozak
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Pokazac nie pokaże bo nie mam statywu i fotka nie wyjdzie wyraźna, ale moge powiedziec jak wyglada. Wskazówki staly sie dużo ciemniejsze w nocy i sa miejsca gdzie widać niedociagniecia bo miejscami deliatnie przeswituje ori oswietlenie wskazówki.
Teraz sa to zegary dzienne bo w dzien jest suuuper ale w nocy szczerze mówiac jest niespecjalnie
Ja również zakończyłem stylizowanie swoich zegarów na M3 i ujawniam efekty dłuugiej pracy zostały nałożone 4 warstwy farbki HUMBROL nr. 153 o nazwie: Matt Insignia Red. Zegary wyglądają zajebiście co do znaczka ///M odpuściłem sobie, bo te co kupiłem nie pasują idealnie do otworu kontrolki ASC (może w e30 jest lepiej) i nie chciałem popsuć sobie zegarów a tak to wygląda:
wieczorem dorzucę fotki z podświetleniem. Powiem wam, że cieszę się jak dzieciak
[ Dodano: 26 Marzec 2008, 12:08 ]
fotki po zamontowaniu zegarów w autku (sorki za jakość, ale tylko tel był pod ręką) :
na żywo wyglądają rewelacyjnie
[ Dodano: 26 Marzec 2008, 18:32 ]
Niestety, ale w nocy efekt jest marniawy wskazówek nie widać, zwłaszcza jeśli tak jak ja nakłada się 4 warstwy zamawiam z własnej ciekawości na Alledgrogo marker czerwony do wskazówek (fluorescencyjny) i może będzie efekt jakiś podobny... a narazie ciesze się z widoku za dnia
MOŻE I CHOINKA, ale jak by komuś taka przeszkadzała z miłą chęcią przygarne
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Odświeżę trochę temat przeczytałem się przeraziłem
odklejać szybkę w jakim celu przecież wystarczy wykręcić 9 śrubek i 2 nakrętki
liczniki wychodzą elegancko mamy dostęp do wszystkich wskazówek
Ostatnio zmieniony przez boobasz 2009-01-11, 13:25, w caoci zmieniany 1 raz
ramka tez wejdzie bez wycięcia szybki
ponieważ po odkręceniu śrubek wyjmuje
się cała tylna cześć i mamy dostęp wszędzie
tak wiec nie polecam wycinania szybki