Szczerze odradzam
po pierwsze kłopotliwy montaż wiercenie przykręcanie kombinowanie...
w ori używce plug&play
po drugie Hałasują i wstyd pod Mc'drivem otworzyć szybę
ori nie słychać prawie
po trzecie podczas zamykania i otwierania musisz trzymać przycisk
w ori klik szyba zjeżdża klik szyba zamyka sie i masz ręce wolne
Kupisz bedziesz niezadowolony sprzedasz i będziesz szukał ori...
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
........Jezeli sa dostepne oryginały , nawet używane to lepiej założyc oryginał ..........Takie "uniwersalne" sa dobre do aut , które nigdy nie miały zaistalowanych elektrycznych szyb . Wiem co mówię , gdyz podobne "elektryczne szyby" instalowałem..........................PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
.....Chodzi oto , że mimo iz nie miałes u siebie oryginalnych elektrycznych szyb , to jest mozliwośc zainstalowania właśnie oryginalnego rozwiązania , bez żadnych dodatkowych przeróbek i będą one pracowac idealnie , po prostu jak w każdym BMW z "fabrycznymi" szybami...................
Prezentowane na allegro rozwiązanie jest natomiast rozwiązaniem uniwersalnym , nie uzględnia ono np. siły potrzebnej do otwarcia/zamknięcia szyby .To urządzenie , które montowałem działa do dzisiaj , a newralgicznym jego punktem jest "przejscie" kabelków z nadwozia do drzwi ( jeżeli nie masz oryginalnej wiążki przechodzącej tam , trzeba ja strannie przemyślec i wykonać) , przewody maja zwyczaj tam się ułamywać. Sama instalacja elektryczna jest prosta i nie sprawia kłopotu .Zwracam Ci natomiast uwage ,że możesz miec problem ze zmieszczeniem tych "mechanizmów" w drzwiach .Mozna je skręcac , lecz w ograniczonym zakresie. No i wymaga to montazu na istniejacych mechanizmach ręcznych (zdejmuje sie korbki otwierania szyb a na ich miejsce zakłada się jedna "stronę" pokazanego napędu...........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Sie 2007 Skd: garwolin-wiazownaWOT
Wysany: 2008-03-20, 22:18
ok.rozumiem ze moga nawet nie podniesc szyby jak opuszcza no i wiesz cena jest taka sobie a do compacta ciezko znalezc i jestem w kropce a wjakim aucie to zamontowales ?
_________________ FREUDE AM FAHREN
sprzedam kanape tyl europa welur do e39
oraz fotel pasazera .
.......Witam ! Ten wspominany kpl. podnoszenia szyb zainstalowałem w tym drugim autku , które mam w podpisie...........To sportowy Fiat . Szyby tam chodziły dosyc ciężko , ale jakoś ta "maszyneria" daję radę podnosic i opuszczać..........
Wtedy gdy to instalowałem (1998 rok ) komplet tych mechanizmów kosztował ponad 400 zł...........Radze spokojnie szukac do compacta...............PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
a ja powiem tak, ze zamontowałem u siebie w aucie takie ustrojstwo bez wiercenia dodatkowych otworów i i chodzi to dobrze jak na mój gust, jedyne co to przyciski mogły by być inne bo te mi jako tako z wyglądu nie leżą.
pozdrawiam