Wygląda na zadbaną ! No i skórka miodzio Tylko felgi szybko na handel i jakies małe obniżenie bo wygląda teraz trochę jak monster truck [/i]
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
zmstr [Usunity]
Wysany: 2008-03-17, 20:44
fajna, kurde jakie wnętrze, z zewnątrz jak się ładnie prezentuje. Większość E39 które mijam na ulicach są jakieś takie nijakie, znikają w tłumie, za tą bym się na pewno obejrzał
btw: takie felgi oglądałem na giełdzie w sobotę, koleś za 15'' chciał 1000 zł nówki
Widzialem twoje auto z bliska i nie przypominam sobie zebym na jego temat cos zlego powiedzial ale wolny kraj Ty masz prawo napisac swoje a ja swoje i tak juz musi byc
nie widziałeś byłem w tarnowie ale E39 kupiłem już po zlocie
rewelacja, fajnie sie komponuja chromy ze srodkiem i kolorem, przod bym tylko nizej widział fajnie ze lampy po lifcie zdecydowanei odswieżyły furke no i nawet fajnie ze manual, chodz uwazam ze automat bardziej lezy w e39, ale ta potega pod maska
niech służy
tylne lampy sa okropne, nie lubie clearów...
a przednie lampy sa z modelu po lifcie... albo robimy pelen lift albo zostawiamy orginal, strasznie jestem chory jak widze ze zostaly zmienione tylko lampy... wyglada "dziwnie" jak (bez obrazy) jakis skladak, wszytsko z innej bajki... no ale to tylko moje zdanie.
Oczywiscie gratuluje zakupu
A ja już widziałem ją na żywca i powiem tylko że jest KOZAK.
A jak trafiła w ręce XEON-a to jedno jest pewne, długo tak jak na powyższych zdjęciach wyglądać nie będzie