w środku normalnie jest guma i tulejatyle że od góry skrócone i na górze przyspawana duża podkładka żeby nie wywalało poduszki... można coś takiego założyć czy może się coś stać ?
Pomg: 7 razy Doczy: 09 Kwi 2006 Skd: Chybie/Bielsko-Biała
Wysany: 2008-03-16, 11:15
Raczej nic nie powinno się stać, chociaż w ekstremalnej sytuacji istnieje możliwość wyrwania połowy nadkola razem z poduszką No i chyba będzie bardziej czuć wszelkie drgania na karoserii. Do sportu jak najbardziej
_________________ KUPIĘ KOŚĆ KODUJĄCĄ OBC II DO m20b25
tą firme którą "polecasz" to firma produkująca panewki tłoki pierścienie, i ja jak najbardziej mogę ją polecić a chodziło ci o firmę MEYLE to ona produkuje wzmocnone górne mocowanie.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
ja wlasnie na tych poduszkach 'wzmocnionych' zrobilem kolo 200 km na sportowym zawieszeniu i po poduszkach ... proponuje przed zalozeniem nowych poduszek zalozyc na srube amorka 2 poduszki z fiata 126 usztywni to nieco polaczenie miedzy amorkiem a poduszka u mnie ta motoda sie sprawdzila
eee to jakaś lipa te wzmocnione ja na zwykłych poduchach za 25zl na koni bardzo twardych zrobilem 248km
[ Dodano: 2008-03-26, 18:28 ]
te spawane zalożylem jedynie tulejke wyrzucilem i mocno skręcilem amora tak ze wszedl w ta gume poduszki... zobaczymy jak będzie
_________________ E34 520i
E30 325e powered by DINAN & S-25%
E39 528iA - M Technic