Witam zrobiliśmy dzisiaj z bratem pare foto i postanowiłem wrzucić
Nie udzielamy się za bardzo na forum ale jesteśmy fanami modelu e36 i mamy zamiar kiedyś wpaść na jakiś zlocik
Brata sedan, moja coupe. Obie M50B25. Piszcie jak Wam sie podoba bądź nie
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2008-02-28, 10:39, w całości zmieniany 2 razy
Sedan brata 1991r Diamantshwarmetalic, serducho M50B25 bez vanosa. Niezbyt bogato wyposażona. Nię bede wymianiał co ma bo po fotach widać. Autko jak dotąd spisuje się dobrze. Brat był autem w Wyrazowie na Bmw Winter Cup
Moje Coupe kupiłem niedawno i mam zamiar w nim pozmieniac to i owo ale wszystko w swoim czasie. W sumie to większych zmian nie planuje oprócz felg 17'. Coupe 1992r silnik M50B25 vanos. Mam zamiar wpaść na jakiś większy zlot
Piszcie coś
Ostatnio zmieniony przez nommad86 2008-02-24, 11:27, w całości zmieniany 1 raz
Auta całkiem seryjne i zadbane widać. Więc standardowo felga i gleba albo przynajmniej jakieś felgi bo z glebą nie każdemu się dobrze jeździ.
Wpadajcie nie tylko na jakieś większe imprezy ale też na zwykłe grillowanie na Uroczysku
ładne siostrzyczki podobają mi sie tylko felgi trzeba zapodac jakieś ciekawe
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Widac ładnie utrzymane obie BEEMki
jak poprzednicy ładna felge no i gleba musi byc i bedzie GIT
a tylko ten wydech w coupe jakis taki nie bardzo a tak pozatym to fajne bawarki
1. Climatronik zapewne dołożony ale działa.
2. Felgi w swoim czasie napewno będa do wymiany na 17'. Końcówka zostaje.
3. Coupe była na SGL Znasz auto ?
4. Wpadniemy na grill przy pierwszej lepszej okazji
też mi sie wydaje że klimatronici szły w wyższych rocznikach ale może sie myliłem.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Siemanko Fajne hmm widziałem ładniejsze zadna rewelacja, co do coupe to szyby ciemne wszystkie jak juz, końcówka do wymiany jesli to 2.5Litra i skóra cos popekana. A co do sedana to ładna folia na tylnych kierunkach Pozdrawiam c_3
No właśnie tylko jaką glebe dać żeby zachować w miare komfort bo sama przesiadka na 18' opony 225/40 już zrobiła swoje. Same sprężyny czy amorki tez koniecznie do wymiany ? W tym momencie jest seria, jakich producentów ( w dobrej cenie ) polecacie ?