Wys³any: 2008-02-15, 18:21 szybka decyzja sznycle czy bbs kerscher- wybierajcie
musze poodjac szybka decyzje, czy zostaje przy swoich bbs for kerscher i daje na tyl 4" rant co bedzie przod 9" i tyl ok. 10,5 " , czy zmieniam na sznycle 8,5" przod i tył 10 " z allegro od morgana?
musze poodjac szybka decyzje, czy zostaje przy swoich bbs for kerscher i daje na tyl 4" rant co bedzie przod 9" i tyl ok. 10,5 " , czy zmieniam na sznycle 8,5" przod i tył 10 " z allegro od morgana?
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 09 Lut 2006 Sk±d: Tarnów
Wys³any: 2008-02-15, 19:10
Morgan dziś rano zszedł mocno z ceny i od razu zrobiło sie zainteresowanie , sam sie nad nimi zastanawiam, choć troche nie pasują do mojej koncepcji
Pomóg³: 14 razy Do³±czy³: 10 Sty 2006 Sk±d: o/PoznaÅ„
Wys³any: 2008-02-15, 19:23
Kujon napisa³/a:
Morgan dziś rano zszedł mocno z ceny i od razu zrobiło sie zainteresowanie , sam sie nad nimi zastanawiam, choć troche nie pasują do mojej koncepcji
bo Morgan ma takich 3 komplety... wiem bo znam gościa
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 09 Lut 2006 Sk±d: Tarnów
Wys³any: 2008-02-15, 21:27
BARABUS napisa³/a:
Kujon napisa³/a:
bo Morgan ma takich 3 komplety... wiem bo znam gościa
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach