Oto moja zabawka e30 z m20b25 z czerwca 1986.
Ospoilerowanie oryginalne Pfeba z 1985roku, samochod bezwypadkowy nielicząc stłuczki w
ktorej ucierpialy tylne lampy BLACK HELLA i tylny zderzak koloru diamantschwarz metallic którego poszukuje.
Zawieszenie FK 60/40 bardzo twarde, ale wszystko lezy na standardowych amorach i mam
nadzieje ze przy komplecie bilstein B8 pojdzie troszke nizej. Koła to PLW PA 8Jx17 z gumami 215/40/17.
Szpera duża głowa o przełożeniu 3,46 swiezo zalana nowym olejkiem(kupilem na allegro
zaplacilem 900zl miala byc idealna o przelozeniu 3,73 a okazala sie 3,46 )
Tylne nadkola wygladaja aktualnie tragicznie- kupie reperaturki i wszystko wroci do oryginalu, wydech rowniez zniknie-
jego jedynym atutem jest to że jest wmiare nowy. Auto malowane aerografem w niemczech.
O kurde ale ci się perełka trafiła ! Wreszcie coś innego od M-Technica i wygląda naprawdę dobrze ! Malowanie aeografem na masce też sie dobrze prezentuje... poprawisz zderzaki i będzie jedna z ciekawszych fur na forum Dawaj więcej fot...
GRATULUJĘ
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2008-02-13, 21:28, w caoci zmieniany 1 raz
Ogólnie beemka nie jest zła, trzeba troche podłubać , bo tu widać rdze , tam lakier sie łuszczy, tu znowu dokładka opadła.
Troche czasu jej poświęcisz i będzie dobrze
Sliczna sztuka bardzo mi sie podoba tylko tak jak kolega napisał zrób coś z zegarkiem bo to strasznie wygląda
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Dzieki za wasze opinie, caly czas pracuje nad Nia. Ten zegarek juz jest czarny a dywanikow nie polecam bo sa beznadziejne tylko ORI. Wszystkie felgi maja et35 + dystanse z pierscieniem centrujacym przod 17mm tyl 25mm na strone. kółka planuje pomalować na biało Nie jest to moja wymarzona felga ale nie mozna miec wszystkiego naraz hehe
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA