Witam wszystkich - jestem nowy na tym forum Jakis czas temu sprawilem sobie nowa zabaweczke a mianowicie jak w tytule BMW E36 320i 150KM i musze przyznac sie bez bicia ze jestem bardzo zadowolony:) Autko sprawuje sie znakomicie:) Wszystko jest sprawne i dziala bez zarzutu:) co prawda cos bylo nie tak z przyciskiem od tylnej szyby pasazera - ale teraz jest juz wszystko OK:) i mam nadzieje ze tak pozostanie:)
Juz po kilku dniach - wybralem sie nia do Anglii - i jak mozna sie bylo spodziewac - bez jakichkolwiek problemow dotarlem na miejsce:) Hmm ja bylem zmeczony na maxa - a beemka- heh chciala jechac dalej:)
Pozdrawiam wszystkich !!
A i zapomnial bym- hehe na poczatek jedna fotka:)
Ostatnio zmieniony przez center 2008-02-18, 00:11, w caoci zmieniany 5 razy
Witamy na forum Na pierwszy rzut oka wszystko jest gitarka i w końcu e trzydzieści sześć w 4 furtkach m plastiki są, felunek (jak dla mnie) kiepsko widoczny. Jak dało by rade to zapodaj więcej foto, trochę wnętrza i będzie elegancko
Przednia dokladka- faktycznie bede zdejmowal - ale tylko dlatego ze ociera mi - o progi zwalniajace (angielskie progi!! jakies takie wysokie) Felgi to MOMO Ferrari 17" a oponki w rozmiarze 215/40 .Hmm aluski mi sie podobaja ale i tak je zmieniam - prawdopodobnie teraz w sobote - oponki oczywiscie tez:) hmm mam zamiar jeszcze wmontowac radyjko z 7" wyswietlaczem LCD - a ze niestety niema klimy - jest miejsce na 7" wyswietlacz:)
Ostatnio zmieniony przez Hamerman 2008-01-24, 22:45, w caoci zmieniany 1 raz
To pod zderzakiem to dokladka hamann - hmm zreszta to juz jest zdjeta:) heheh przeszkadza a raczej ociera o progi zwalniajace.
A co do gleby to faktycznie bedzie przy tym grzebane ale na poczatek zmienie felgi i opony - zobaczymy jak wtedy bedzie sie prezentowac - no i zapadnie decyzja konkretna co do gleby:)
Ps.Znajomy chcialby kupic taki zderzak jak ja mam - tylko jest maly problem- czy ktos jest w stanie wyslac taki zderzak do Anglii?? Bo my bedziemy w kraju dopiero w kwietniu.
Pozdro
[ Dodano: 2008-01-26, 14:30 ]
Co powiecie na takie felgi?? Mi sie podobaja ale jakos hmm nie jestem pewien co do nich ....hmmm
Ostatnio zmieniony przez Hamerman 2008-01-27, 14:41, w caoci zmieniany 1 raz
O, wybacz, pomyliło mi się. Hamanny sprzedał poprzedni właściciel.
A co do felg to celuj w coś szerokiego AC Schnitzer, OZ Futura, Kerscher, OZ Mito itd. Na forum teraz sporo się dzieje w germanowaniu beemek więc jest masa przykładów.
świetny kolorek ta dokładka faktycznie była niezbyt trafiona, brewki jednak bym zostawił (jedyna rzecz spośród remizowych bajerów, która w tym modelu jednak mi się podoba )
A felgi wstawiłbym takie:P
Koledzy mają rację te felgi są jakieś takie zwyczajne wogóle nie przyciągają oka może na beemce to sie zmieni no zobaczymy ! Jak założysz to zapodaj fotki !
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Qrcze chcialbym ja obnizyc ale w tej miejscowosci w ktorej mieszkam ( Swindon UK) sa za....scie wysokie progi zwalniajace i niemoge jej obnizyc:( Wczesniej byla dokladka pod zderzakiem - ale musialem ja zdjac bo ocierala, zastanawiam sie nad dokladka z m pakietu , moze troche to zludnie obnizy autko.