1. ile za poszerzenie ?
2. trzeba bylo malowac ?
3. powala duzo brakowalo zeby sie zmiescilo w serii ? bo ja mam niby 15mm mniej .. wiec moze zmieszcze ..
4. masz gdzies fotke jak sie ulozylo 245/35 na 10" ? bo ja caly czas niewiem co na tyl naciagnac
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
kiloff.tylko 245/35 na felge 10/17.nic innego.efekt murowny.Nic innego nie kombinuj bo przekombinujesz.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
1. ile za poszerzenie ?
2. trzeba bylo malowac ?
3. powala duzo brakowalo zeby sie zmiescilo w serii ? bo ja mam niby 15mm mniej .. wiec moze zmieszcze ..
4. masz gdzies fotke jak sie ulozylo 245/35 na 10" ? bo ja caly czas niewiem co na tyl naciagnac
1.za poszerzenie wzialem 150 zl za 4 kola. czas pracy ok 3 godziny
2. malowac trzeba bedzie . po raz kolejny powtorze ze nie da sie wypchac nadkoli tak mocno bez naruszenia lakieru.
3.z tylu wystawala fela ok 3 cm z przodu ok 5cm ale to dlatego ze jest dystans 2cm.
4. tylko 245/35
Ostatnio zmieniony przez luk325 2008-02-06, 09:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Zmniejszaj zmniejszaj Kamil.Ma być szerooooko.Pamietaj.No i nisko rzecz jasna.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Panowie jest tłusto, co projest to grubszy, musimy w lacie jakąś wspolną sesje zrobić wrzucimy ją na niemieckie galerie , to już sie skończy German Style a zaczną szwaby gadać Polisz Stajl
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach