Wysany: 2008-01-29, 13:52 Informacje o E36 Cabrio - Łódź
Witam,
Potrzebuje pomocy Łodzian Jeśli ktoś zna to auto/ właściciela to proszę powiedzieć czy warto się tym interesować. Bo trochę zmieniła mi się koncepcja na autko i rozglądam się za cabriosem Lynk do Alledrogo
Jeśli macie jakiś namiar na fajnego/ zadbanego cabriosa z bogatym wyposażeniem i oczywiście w 6 garach to dajcie znać.
"Nieużywany zimą" to na H... mu Hardtop , ale tak pozatym to auto wygląda sensownie , napewno jakbym był na kupnie cabrio to bym pojechał oglądnąć tą sztuke
pojedz i obejżyj.pierwsze wrażenie ok.Drugie wrażenie bedziesz miał z bliska i na podnosniku .Wtedy sie okaże a to że niezaznaczył że bezwypadkowa to dobrze bo kto o tym mysli żeby to wpisac to zazwyczaj mysli aby skłamac bo własnie była trzasnieta.Tez nie sugeruj sie że jakis element był malowany i odrazu że musiała miec dzwona.może miała nieduże wgniecienie i ktos ja pomalował na tym kawałku.moja jest cała malowana i ktos by mógł pomyslec że wpadła pod pociag a nie byla uderzona nigdy tzn do listopada 2007 naszczescie nie mocno w tył.ale to przeszłosc.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
CZACZOCZYCHACZ [Usunity]
Wysany: 2008-01-30, 12:27
wyglada super, ja jak zobaczylem teledysk Kalwi i Remi to sie zakochalem w tym kabrio , nastepne auto to napewno bede kabrio trujka
Kamil, ale jeszcze nie jestem pewien czy swoją chce sprzedać Strasznie ją polubiłem i jak będę chciał sprzedać to za pół darmo nie oddam Zobaczymy, czas pokaże