heh wiem wiem David, kotlet a'la zelówa
ale na waszym forum nie jestem stałym bywalcem, a wszedłem poprzez linka z twojego podpisu, i tak jakoś .. wiesz
no ale błogosławieństwa z monachium POGRATULOWAĆ
tylko widze że cena za papier słona
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
ja przeciwnikiem palenia gumy nie jestem , bo jak ktoś ma ochote to wolny kraj , tylko że chciałbym zauważyć jedno ostatnie 3-4 duże zloty (2 dniowe) organizowane przez BMW Klub Tarnów odbyły sie bez palenia gumy i uczestnicy wcześniej o tym wiedzieli , przyjechali i zabaczyli i odjeżdżali z bardzo zadowolonymi minami , u nas akurat palenie gumy i samochody nie są na zlotach najważniejsze , jest również kupa śmiechu, dużo %%% , pokazywanie wacków , leczo , baja bongo i do przodu
heh wiem wiem David, kotlet a'la zelówa
ale na waszym forum nie jestem stałym bywalcem, a wszedłem poprzez linka z twojego podpisu, i tak jakoś .. wiesz
no ale błogosławieństwa z monachium POGRATULOWAĆ
tylko widze że cena za papier słona
Powiem szczerze, ze ja i tak gumy nie palilem i nie zamierzam bo mi auta do tego szkoda Ale przeciwnikiem tej zabawy nie jestem, jak ktos chce niech pali . P.s. Z reszta palenie gumy bmw e12 na automacie byloby niesmaczne
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez David 2008-01-24, 14:13, w caoci zmieniany 3 razy
Bez sensu, to że ktoś tego nie lubi nie znaczy że wszyscy tak musza postępować, sam osobiście raczej sie w to nie bawie ale są tacy co to uwielbiają i tylko po to jażdzą na zloty, ich sprawa i ich samochody...
wielkie mi halo. nie chca palic gumy to nie. ich wybór. tez nie pale ogumienia bo mi szkoda grata. kto wie co mogloby sie stac, a noz widelec cos sie urwie i co wtedy? fura wiekowa wiec roznie moze sie stac.
a wogole motyw palenia gumy badz jej nie palenia wraca co jakis czas pod roznymi postaciami i w roznych tematach. to jest naprawde fascynujace. uwielbiam czytac takie pościki zwolenników badz przeciwników utylizacji ogumienia.
hehe... wcale sie nie dziwie ze w Tarnowie na zlotach nie pali sie ogumienia...
1dzien ostra popijawa i glownie tym jest zainteresowanie a 2gi dzionek to zdychanie lub poprawianie wiec nie ma sie co dziwic ze mimo braku klebow dymu jest OK i wszystkim sie podoba
co do upalania gratami to uwazam ze powinno byc zalecane przez producenta (zwlaszcza poznym latem/wczesna jesienia) w celu zabezbieczenia nadkoli przed wplywem NaCl sypanego na bogato zima...
mi sie bardzo podobal regulamin zlotu/spotu w ulezu zorganizowanego przez bmwsport... z tym ze nikt sie nie stosowal
yhmm... yhmm.. i tutaj wypadało by powiedzieć...
Jeśli nie chcesz wyrzekać się utylizacji opon, masz niepohamowaną wolę przynależenia do społeczności klubowej,
Beemka-Klub przywita cie z otwartymi rękami
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»