Wysany: 2008-01-21, 10:38 Sto lat dla tych którzy mają i nie maja urodzin!!!!!!!!!!
Uważam ze to lekka przesada zakładac nowy temat dotyczący urodzin danej osoby... bo:
- mamy przecież opcje, która informuje nas kto ma urodziny i umożliwia wysłanie życzen i równiez tych nie standardowych jesli ktos chce dodać cos od siebie
- tematy urodzinowe dla wiekszosci osób juz nawet były wiec wystarczyło tylko odswierzyc jak ktos nie mówgł sie powstrzymac od nabicia posta
Mimo wszystko mam nadzieje ze nikt mnie zle nie zrozumiał bo szczerze życze wszystkim solenizantom wszytskiego NAJLEPSZEGO i spełnienia marzeń!!!
A ja sie nie zgadzam miło jest zobaczyć ze ktoś o nas pamięta, zresztą widać ze takie tematy cieszą sie zainteresowaniem wielu osób są rzeczowe i na temat tak ze myślę ze oszczędności można poszukać gdzie indziej
A ja sie nie zgadzam miło jest zobaczyć ze ktoś o nas pamięta, zresztą widać ze takie tematy cieszą sie zainteresowaniem wielu osób są rzeczowe i na temat tak ze myślę ze oszczędności można poszukać gdzie indziej
łooo ale powaga zaleciało
ale to jak wysyłasz komus zyczenia przez funkcje to ona nie działa i nie dochodzą maile??? czy wtedy jednak wychodzi ze nikt o Tobie nie pamięta???...
Dokładie nie ma sensu nic zmieniać jest dobrze tak jak jest i wszyscy sie cieszą
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Popieram to co napisał Melis , również mógłby powstać dział "zamerzam kupić auto" lub cos w tym stylu.
Byłby tam spis województw i tam gdzi eautko sie znajduje tam by zamieszczano prośby
Bo trochę off juz ocieka tego typu tematami
Pozdrawiam
Ja bym stworzył jeden temat "URODZINOWE STO LAT !!" i tam wklejał życzenia na okrętkę dla każdego co ma aktualnie urodziny. Bez śmiecenia po forum.
A ja myślę, że należy zrobić porządek na OFF-ie, zlikwidować stare, nieaktualne tematy, zmniejszyć ilość stron przynajmniej o połowę. Jest 100 stron a w zupełności wystarczy 50, bo i tak nikt nie zagląda na te ostatnie, tylko każdy (no, może prawie każdy) nabija na ostatniej.
Pozdrowienia i całuski dla modów i.......... modowie do dzieła...