Też ostatnio przeglądałem od początku prace z Puza furą. Podziwiam, bo trwało to trochę i cały czas jego e30 zmieniało się na lepsze. Tak naprawdę jedyne co mógł teraz zrobić to wcisnąć inny silnik.
E39 też jest kozak, a na pewno e30 jeszcze się jakieś do niego przypałęta.
Zresztą - kto jak kto, ale Puz to tych e30 trochę obraca, przecież po swapie trzeba testy przeprowadzić.
Ja tam mam swój biały old school e30 niczym adidas superstar i nie powiem, że pod domem nie przytuliłbym e39, e38, e32, e36.
.... a ja znam przypadek (w Poznaniu) przejścia z E39 540 właśnie na E30 M20B25 (czerwony MT2 itd, ful wypas) ... i co wy na to
co będzie zobaczymy
To teraz jezdzi po krk - jesli to bylo wyjsciowo 1.6 i MT2 na szerokiej a teraz m50b25 to znam to auto. Dosc starannie wszystko zrobione. Chociaz z tego co gadalem z gosciem to wiem ze planuj eprzesiadke na 740i w manualu.
To teraz jezdzi po krk - jesli to bylo wyjsciowo 1.6 i MT2 na szerokiej a teraz m50b25 to znam to auto. Dosc starannie wszystko zrobione. Chociaz z tego co gadalem z gosciem to wiem ze planuj eprzesiadke na 740i w manualu.
...mówicie pewnie o mecenasie, kiedys miał e34 520 24v, póżniej e39 3,0D teraz ma e46 coupe 2,8 i ta czerwoną e30 m50b25....
panowie po co rwac szaty. To była swiadoma decyzja w e30 zrobilem wszytko jedyne czego brakowalo to czarnej podsufitki i klimy. kolejny własciciel bedzie mogl sie wykazac. to ze sprzedaje to auto nie oznacza ze koncze przygode z e30. Trafila w bardzo dobre rece co mnie bardzo cieszy, dostanie fajny silnik. reszta bedzie chwalil sie juz kolejny wlasciciel. cena hmmmmm trajemnica handlowa
hhmmmmm ciekawe kto ją łykną swojego czasu ostro sie zastanawiałem nad powrotem do e30(po dłogim bładzeniu ) i nabyciu auta od puza jednak jakoś sie mineliśmy z ta e30, oby śmigała jeszcze długo, nakłoń szybko nowego właściciela żeby założył nowy wątek w naszych smigiełkach, co do zamian nowszych sporo nowszych bmw na stare e30 jest ich sporo wiec nie ma co śię przepychać znam takich którzy tną (nowsze w pełni sprawne dla niektórych bardziej kultowe auta) żeby zrobić sobie ciekawe e30 i ja nie będę miał nic przeciwko gdyby za 2 lata ładnych e30 w było naście, a i jeszcze jedna sprawa niewiem czemu coraz bardziej podoba mi sie to ze ogólnie e30 dla większości staje sie okrutnym brzydactwem, lanie leszczy na drogach bedzie o wiele bardziej inspirujące
Wysłany: 2007-11-02, 11:38
ta czerwona e 30 z Poznania to nie ta na Azevie A spolerowanym w 17 co była w Toruniu 8,5 i 10 tył.Ona była też w 4 garach a pózniej powedrowało do niej 2.5 ale wyjsciowo była chyba 1,8 is wiec może tylko zbieg okolicznosci.Czy to ta??
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Witam wszystkich moze i jestem troche "nagrzany" ale co zrobic hehehe .Szkoda ze nie widzieliscie miny Puza jak odjezdzałem chłopak miał łzy w oczach hehe mozesz byc pewien ze autku nic sie nie stanie,wiesz jak kocham ten model ,a ja czekam jeszcze na moją czerwoną do kompletu.